Volledig scherm
Een impressie van 'zot' Mill dit jaar. © eigen foto

In 2018 weer Zotte Zomer Festival in Mill

MILL - Het blijft niet bij één Zotte Zomer Festival. Mill krijgt na juli dit jaar volgend jaar een tweede editie van dit zomerfestijn. 

De organisatie zegt dat, gezien het succes van dit evenement en de vele positieve reacties, een tweede editie niet kan uitblijven. Het meerdaagse evenement zal ook in 2018 weer gehouden worden in het Landschapspark aan de Schoolstraat en de Beerseweg.  De data volgend jaar zijn vrijdag 6 juli, zaterdag 7 juli en zondag 8 juli.

Gratis

Het Zotte Zomer Festival is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd door het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill, ondersteund door Albert Heijn in Mill, Stichting Activiteiten Mill en het Ondernemers Collectief Mill.  
Op het festival staan onder meer 'nostalgische' attracties. Er zijn activiteiten voor jong en oud en er is muziek en entertainment. 

  1. Inzamelaars papier in Boxmeer kampen nog steeds met hoge kosten

    Inzamelaars papier in Boxmeer kampen nog steeds met hoge kosten

    BOXMEER - De inzamelaars van oud papier in Boxmeer, Vierlingsbeek en Overloon moeten nog steeds hoge kosten maken bij het ophalen van oud papier bij de inwoners. Het probleem waar ze sinds begin dit jaar mee kampen, is nog niet opgelost. ,,Het staat er beroerd voor’’, zegt Jan van Hout die namens voetbalvereniging Olympia'18 in Boxmeer het ophalen van oud papier regelt. Volgens hem wijst niets op een snelle oplossing.

Maasland