Connie Hulsman bij haar Peugeot, die ze door geplaatste zwerfkeien niet meer weg kon rijden. Inmiddels heeft gemeente de zwerfkei tijdelijk verplaatst en staat de auto op een andere locatie. Op deze plek kan en mag vanaf deze week niet meer geparkeerd worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Connie Hulsman bij haar Peugeot, die ze door geplaatste zwerfkeien niet meer weg kon rijden. Inmiddels heeft gemeente de zwerfkei tijdelijk verplaatst en staat de auto op een andere locatie. Op deze plek kan en mag vanaf deze week niet meer geparkeerd worden. © DG

Kolossale zwerfkeien blokkeren de parkeerplek van rugpatiënt Connie, maar dat blijkt juist de bedoeling

CUIJK - Bijna iedereen in de gemeente Land van Cuijk vond en vindt dat Connie Hulsman (59) gezien haar kapotte rug een gehandicaptenparkeerplaats moet krijgen vlak bij de voordeur van haar woning aan Zilverschat in Cuijk. 120 meter lopen naar de parkeerplek die haar officieel is toegewezen? Onmogelijk.

13 reacties

 • Japie lamers

  2 maanden geleden
  Als je voor rugpijn ook al een gehandicaptenparkeerplaats kunt krijgen dan kan half Nederland zo'n parkeerplaats aanvragen. Bewegen is gezond en houd je fit.
 • Tom Hond

  2 maanden geleden
  Maar maar bewegen is toch goed voor de gezondheid ik snap er niks meer van.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Nou @water, ik ken er anders genoeg die dat niet kunnen, prijs je gelukkig dat het waarschijnlijk niet voor jou geldt.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  wat een raar idee, je moet toch ergens kunnen parkeren bij je huis, of je boodschappen laten brengen of wat moet je als je gaat verhuizen? zeker weer een idee van zo'n ambtenaartje, die dacht leuk te zijn. als hij zelf zoiets moet doen, dan moet je eens horen. maar mensen met gebreken moeten maar zien. Walgelijk die gemeente!
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Nederland----regeltjesland....belachelijk dat ze er dus zelf niet meer uitkomen....en die bezwaarmakers...? hadden natuurlijk die parkeerplaats zelf liever gehad...! maar dan ook de handicap van deze mevrouw...? onbegrip en afgunst staat tegenwoordig bovenaan in de top tien...