Volledig scherm
PREMIUM
Koning Willem-Alexander onthult het kunstwerk en opent zo de nieuwe compostfabriek van CNC Milsbeek officieel. © Theo Peeters

Koning onthult kunstwerk van Anita uit Ottersum: 'Zeer eervol, maar dit is gewoon mijn werk'

MILSBEEK/ OTTERSUM - Mag je een kunstwerk koninklijk noemen als het ontwerp door koning Willem-Alexander is goedgekeurd? En als het zelfs door hem is onthuld zoals dat gebeurde bij de opening van de nieuwe, hypermoderne compostfabriek van CNC Grondstoffen in Milsbeek?

Vast wel. Anita Lintzen uit Ottersum is in elk geval trots dat zij samen met haar zoon Kees voor het kunstwerk mocht zorgen dat de koning bij CNC onthulde. En daarmee het officiële startsein gaf voor de compostfabriek. 

  1. Antoon Schrader en Stientje Jans zijn voor altijd helden in Maashees
    PREMIUM

    Antoon Schrader en Stientje Jans zijn voor altijd helden in Maashees

    MAASHEES - Verzetsstrijder Antoon Schrader (1920-2000) en slachtoffer Stientje Jans (1940-1953) krijgen ieder hun eigen paadje. Drie dingen hebben Antoon Schrader en Stientje Jans gemeenschappelijk. Ze zijn beiden geboren in Maashees. Allebei overleefden ze de Tweede Wereldoorlog. En binnenkort worden ze allebei dus geëerd met een pedje dat naar hun naam verwijst. Als eerbetoon aan deze twee helden van Maashees.

Maasland