De zogeheten maisplak tussen de Kerkvonder en de Kleefseweg in Ven-Zelderheide. Straks staat hier geen mais meer maar ligt er mogelijk een dorpspark.
Volledig scherm
De zogeheten maisplak tussen de Kerkvonder en de Kleefseweg in Ven-Zelderheide. Straks staat hier geen mais meer maar ligt er mogelijk een dorpspark. © DG

Kritiek van bewoners Ven-Zelderheide op te dure grondruil

VEN-ZELDERHEIDE - Onbegrijpelijk en oneerlijk. Inwoners van het dorp Ven-Zeldeheide zijn het zeer oneens met het voornemen van de gemeente Gennep om in hun dorp bouwgrond te ruilen tegen 'onbruikbare' landbouwgrond. De politiek buigt zich maandag over de kwestie.

5 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Wat een onzin! Gennep heeft niets met Limburg en de regio Venlo. Land van Cuijk en Boxmeer is de streek waar Gennepenaren werken en jeugd naar school gaat. We moeten ons juist daar op richten en mee gaan samenwerken. Twan Reijntjens moet de trots voorbij en realistisch zijn. Mijn stem krijgt hij en dat hele huichelachtige CDA niet!!
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Misschien kan je stemmen op Twan  Reintjes want die durft als enige voor zichzelf op te komen ; en te kiezen om Gennep bij Limburg te houden !
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Twan Reintjes van het CDA is een goede keus ; want die durft tenminste als enige voor zichzelf op te komen door bij Limburg te blijven !
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Bewoners hebben het zelf in de hand want stem gewoon op de partij waar afspraken mee te maken. Weet even niet welke want politici zijn niet te vertrouwen 
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  En nu maar hopen dat ze ook over de brug komen met de beslissing ; want in Gennep wachten veel mensen al heel lang op de beloofde uitslag van meerdere besluiten !En die zijn nooit openbaar bekend gemaakt , of uitgesproken door die boeven !