Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP / ANP

Lage inkomens moeten langer wachten op energietoeslag

‘Winstwaarschuwing’: inwoners van Land van Cuijk die recht hebben op een energietoeslag, krijgen deze mogelijk pas na een fikse vertraging. Het lukt de gemeente niet langer de afhandeling af te ronden binnen de gestelde termijn van acht weken. Die is nu verdubbeld naar zestien weken, meldt de gemeente.

7 reacties

 • Linda van Bronkhorst

  3 maanden geleden
  Ook in de gemeente waar ik woon hebben ze een enorme vertraging met de afhandeling van de aanvragen. Ik vind het schandalig. Alle andere zaken kunnen wel super snel geregeld worden, maar dit heeft natuurlijk geen prioriteit.
 • Willem van de Rijdt

  3 maanden geleden
  Ik denk niet dat ambtenaren niet willen werken @Tinus. Het gaat ook over de organisatorische omstandigheden waaronder. Daar zit 'm de kneep. Waarom zijn er ineens zoveel goede, betrokken mensen binnen kort tijdsbestek vertrokken? Waarom daalt de betrokkenheid van een aantal mensen zo snel? De organisatie lijkt voordat ze begon al feitelijk failliet maar wie durft de kat de bel aan te binden??
 • tinus aardsen

  3 maanden geleden
  Ik denk dat de ambtenaar nu meer moet gaan werken en dat zijn ze niet gewend, word eens hoog tijd dat die ambtenaren eens gaan 'werken' voor hun centen, moeten wij ook en niet achterover leunen en zie wel wanneer ik het doe, WERKEN EN SNEL!!
 • Toon manders

  3 maanden geleden
  de verantwoordelijken zijn allemaal bezig met onbelangrijke zaken als; t-shirts, helmen, kettingen en alles waarmee ze op de foto kunnen, als bouwborden waar toch niet gebouwd kan worden. Roeren in de olievlek die ambtelijk apparaat heet is gevaarlijk, dat doen we dan maar niet.
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  Van een fusie wordt de service beter????