Marcel Kuster, Foto Ed van Alem
Volledig scherm
PREMIUM
© Marcel Kuster, Foto Ed van Alem

Land van Cuijk: in buitengebieden zien mensen vaak zaken die het daglicht niet verdragen

LAND VAN CUIJK - Drie op de twintig bewoners van buitengebied in het Land van Cuijk zien in hun omgeving drugslabs. Een kwart signaleert drugsdealers. Twee op de tien weten van wietteelt in de buurt. 

3 reacties

 • A.A. Roos

  2 jaar geleden
  Ja ja, aangifte doen, nou echt niet, ik wil graag mijn ruiten heel houden want wat de politie niet 'kan' kunnen criminelen wel; achterhalen waar je vandaan komt.
 • Willem van de Rijdt

  2 jaar geleden
  Het "verwijzen" naar de overheid is te makkelijk. Er is ook nog zoiets als gezamenlijke verantwoordelijkheid om zaken aan de kaak te stellen. Er moet dan wel iets gebeuren!
 • tinus aardsen

  2 jaar geleden
  Veiligheid voor burgers is al jaren niet meer wat het is geweest en de regering, gemeentes doen niks. laten die grenzen open, misdadigers worden steeds jonger de straffen die ze krijgen zijn lachwekkend, binnen de kortste tijd staan ze weer buiten om weer opnieuw te beginnen! wie doet ze wat!! De politie draait overuren met die lui en verder gebeurt er niks, hebben ze in Den Haag oogkleppen op of willen ze dat niet zien? Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen, voordat de regering wat doet?