De allerlaatste raadsvergadering van de gemeente Cuijk in schouwburg.
Volledig scherm
PREMIUM
De allerlaatste raadsvergadering van de gemeente Cuijk in schouwburg. © Ed van Alem

Lintjesregen en andere onderscheidingen voor raadsleden

LAND VAN CUIJK - Lintjesregen. Normaal gesproken is dat de dag voor Koningsdag. Maar in het Land van Cuijk was er de afgelopen week een hoosbui aan lintjes. 

7 reacties

 • Marcel Rijkers

  1 maand geleden
  Zomers heeft gelijk, dit heeft niets met een vergadering of werk te maken, dus volgens Willem mogen alle bedrijven een groot eindejaars feest geven voor hun personeel want dat noemt Willem werk….!!
 • Willem Zuidersteen

  1 maand geleden
  Ik snap Zomers wel hierin. Het is gewoon erg ongelukkig. Alsof anderen in het land niet ook even hun moment wilden vieren in een zaaltje of op een podium. Dat er een raadsvergadering is, dat is tot daar aan toe gezien dat onder werk valt. Een podium versieren en er een evenement van maken is, ook zonder publiek en met 1,5m afstand, niet handig. Maar goed, ik denk dat ze het in de gemeenteraden van deze losse dorpen/gemeenten nóóit meer zullen doen...
 • A.M. BERBEN

  1 maand geleden
  @ J. Zomers: Bekijkt u die eerste foto eens goed, dan zult u zien dat iedereen toch echt wel 1,5 meter uit elkaar zat tijdens deze vergadering.
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  In 2021 en volgend jaar geen carnaval, geen optocht en ook geen pronkzitting in Brabant... maar deze pronkzitting mag wel.
 • cris Melser

  1 maand geleden
  Was beleefder geweest als er voor al die mensen die jaren lang zich hebben ingezet als vrijwilligers voor hun Gemeente in het zonnetje werden gezet en een bedankje hadden gekregen voor al hun inzet inplaats die goed betaalde Gemeenteraadleden te behangen met een lintje vrijwilligers krijgen van hun Gemeente stank voor dank onbegrijpelijk dat juist de vrijwilligers vergeten worden door hun Gemeente, Nou Grave bedankt voor niets hoop dat de nieuwe Gemeente Cuijk niet zijn vrijwilligers vergeten.

Maasland