LIVE | De Luchtmachtdagen zijn begonnen, flinke files rondom Volkel

VOLKEL - Luchtvaartliefhebbers stromen vrijdagochtend het terrein van de Luchtmachtdagen in Volkel op. Twee dagen lang kunnen ze hier hun hart ophalen. Vanwege de drukte staan er flinke files rondom Volkel.  

Er worden ruim 250.000 bezoekers verwacht op de luchtmachtdagen. Door deze drukte lopen vrijdagochtend de wegen rondom Volkel vol en komen bezoekers in de file terecht. Ook bij de omliggende stations is het erg druk. Daar rijden bussen om mensen van en naar het terrein te brengen. 

F-35's 

De eerste spotters waren gisteravond al ter plaatse. Toen kwamen er twee F-35's uit Amerika aan, die speciaal voor deze dagen overkwamen. Zij zullen goed te zien zijn tijdens de feestelijkheden. 

Volg de laatste updates via dit liveblog. Jouw foto in deze blog? Twitter met #lmd2019.

Volledig scherm
Spottersdag op vliegbasis Volkel op de dag voor de Luchtmachtdagen. Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland