Volledig scherm
PREMIUM
Luchtmachtdagen Volkel © tweetfoto

Luchtmachtdagen: in de file staan om de JSF te zien

REPORTAGEEen dag uit het boekje, ondanks de files. Zo kijkt Defensie terug op dag één van twee Luchtmachtdagen op vliegbasis Volkel. Het hoogtepunt? De JSF.

Er werd flink gemord. Op sociale media, op het terrein van de Volkelse Luchtmachtdagen. Want die files op weg naar het luchtvaartfeest... Op het hoogtepunt, of dieptepunt zo u wilt, kon de extra reistijd zomaar oplopen tot ruim anderhalf uur.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Harddrugs en chemicaliën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa
    VIDEO

    Harddrugs en chemica­liën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa

    BERGHEM - De politie heeft maandag in het kader van operatie Alfa harddrugs, chemicaliën en een grote hoeveelheid chemisch afval gevonden bij het doorzoeken van twee panden in Berghem. De politie houdt bewust in het midden in welk pand de chemicaliën precies zijn gevonden. Een pand, aan de Koolzaadweg, zou de woning van zijn topcrimineel Martien R.. Het andere pand betreft een transportbedrijf aan de Spaanderstraat. De politie gaf aan het vermoeden te hebben dat er naast drugs ook vuurwapens en geld lagen in de panden. Er zijn maandag geen arrestaties verricht.

Maasland