De borden die bedoeld zijn voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk met naast Thierry Baudet lijsttrekker Peter Verstegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De borden die bedoeld zijn voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk met naast Thierry Baudet lijsttrekker Peter Verstegen. © Ed van Alem

Maashorst of Land van Cuijk? Forum voor Democratie is de weg een beetje kwijt

GRAVE/MILL/SINT ANTHONIS - Er komt per 1 januari een nieuwe gemeente Land van Cuijk, maar ook een nieuwe gemeente Maashorst die ontstaat uit de fusie tussen Uden en Landerd. Kennelijk is het nog verwarrend, want Forum voor Democratie plaatste de verkeerde verkiezingsborden.

37 reacties

 • Jan Willems

  2 maanden geleden
  Beste Marcel. Het blijft kibbelen over wat links of rechts heet. Tijd voor een andere term; wat dacht je van fossiele, of niet fossiele partijen?
 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Peters Als je een proteststem op de fvd gaat uitbrengen, kun je beter gewoon op het stembiljet schijten; dat heeft meer effect. Ga maar eens na wat rechtspopulisten hebben bereikt in het laatste decennium. Ik geef even de hele lijst - Juist; niks. Ze vechten elkaar direct de tent uit omdat ze allemaal persoonlijk de waarheid in pacht menen te hebben. Kijk naar de ene keer dat de pvv mee mocht regeren, of de fvd in de provinciale staten. En rijkers met je eens is DE rode vlag voor weldenkenden.
 • Marcel Rijkers

  3 maanden geleden
  Ik ben het helemaal met jou eens Nino, ik ga hetzelfde doen! Ook morgen word de FvD uitgesloten voor deelname, en de andere partijen doen dus wel mee, dat maakt idd duidelijk wat je eraan hebt om op een van die partijen te stemmen, die bewust iemand uitsluiten… afgelopen vrijdag was er volgens de landelijke regelgeving geen QR code nodig bij het betreden van het dorpshuis in Mill, alleen als de bar open zou gaan was daar wel de QR code voor nodig volgens de regelgeving…!
 • Nino Peters

  3 maanden geleden
  Als ik al die deug reacties lees hieronder, wordt de nijging om als protest FVD te stemmen steeds groter. De anderen partijen zijn een soep van enge eenheidsworsten. Geef mij maar dwarsdenkers en mensen die kritische blik. Was dit ook geplaatst bij een andere partij, denk het niet. Daarom maar FVD gaan stemmen, puur uit protest. Wil geen grote onpersoonlijke gemeente, meer windmolens, meer zonneweides en schaalvergroting, afschaffing veeteelt ect. Daarom !
 • Marcel Rijkers

  3 maanden geleden
  Charles, knap dat je FvD zoveel macht toeschrijft! Was het maar, FvD wilde als eerste een lockdown, maar werden toen uitgelachen door de zittende macht, maanden later toen de winst van een lockdown nagenoeg nihil was kregen we die wel om onze oren… maar dat zul je wel niet meer willen herinneren, net als Rutte, die heeft er dan ook nooit nog een actieve herinnering aan..

Maasland