Met Kerstmis rukten de hulpdiensten massaal uit naar Escharen. In een complex waar arbeidsmigranten wonen, stak een bewoner een huisgenoot.
Volledig scherm
PREMIUM
Met Kerstmis rukten de hulpdiensten massaal uit naar Escharen. In een complex waar arbeidsmigranten wonen, stak een bewoner een huisgenoot. © SK-Media

Meer controles in Land van Cuijk op hoe arbeidsmigranten wonen vanwege overlast

Of de steekpartij met kerst in Escharen, waarbij een vrouw een medebewoner verwondde zo voorkomen had worden, is de vraag. Maar de nieuwe gemeente Land van Cuijk gaat meer controleren op hoe arbeidsmigranten in dorp en wijk gehuisvest zijn. 

4 reacties

 • A Geurts

  2 weken geleden
  @ Carel van "t Zand, word eens wakker, ook als er een goed loon tegenover staat, gaat een Nederlander niet in deze tijd vh jaar over de grond kruipen om bv bij een rozenteler te snoeien.
 • Carel van ‘t Zand

  2 weken geleden
  Arbeidsmigranten zijn niet nodig als de lonen goed en fatsoenlijk zouden zijn. Bedrijven die arbeidsmigranten nodig hebben zijn alleen maar uit op goedkope wegwerparbeid. Alles uit eigen financieel gewin en de lasten zijn voor de omgeving.
 • E

  2 weken geleden
  In dit artikel is het net of Katwijk dit fijn vind, denk dat het merendeel hier niet zit op te wachten echter de gemeente Cuijk luistert niet naar kritiek.
 • Japie lamers

  2 weken geleden
  Goede zaak! Emiel Roemer van de SP heeft toch de situatie rond de huisvesting van arbeidsmigranten onderzocht is daar dan niks uitgekomen? Weggegooid geld?

Maasland