De Voedselbank in Rijkevoort.
Volledig scherm
PREMIUM
De Voedselbank in Rijkevoort. © Gerard Verschooten

Meer giften mogelijk met uitkering zonder dat je gekort wordt

CUIJK/BOXMEER/GRAVE - Mensen in de bijstand in de gemeente Land van Cuijk kunnen meer extra inkomsten ontvangen zonder een korting op de uitkering. Zij mogen tot 1200 euro per jaar aan giften aannemen. Daartoe worden ook giften in natura, zoals boodschappen, gerekend.

8 reacties

 • P Kemp

  1 maand geleden
  Gewoon iedereen aan het werk zeker nu de bedrijven om mensen zitten te springen een mooie kans om de bijstand uit te komen en geen kadootjes heb ik naar 46 jaar werken ook nooit gehad waarom de ene wel en de andere niet zeker als je je hele leven gewerkt heb.
 • Elisabeth Otterspeer

  1 maand geleden
  Geweldig,een klein beetje hulp is altijd welkom
 • Charles de Wit

  1 maand geleden
  Eggerding, Ismael Jullie vergeten dat dingen als kinderbijslag, huurtoeslag, zorgtoeslag enzovoort ook voor de werkenden bereikbaar zijn. Huurtoeslag heeft een vermogensplafond van 63.494,- voor een stel, zorgtoeslag 120.020,-, kindgebonden budget idem. Het vermogensplafond voor de bijstand? 13.010,- Oei, dan is het idee toch wel iets anders, of niet? En anders leef maar eens een jaar op bijstandsniveau, piep je wel anders. Nee, bijstand is geen vetpod
 • Regenboog Pie

  2 maanden geleden
  Uitkering voor een gezin met alle toeslagen is gewwon goed hoor ze krijgen huur toeslag kindgebonden budget zorg toeslag en die van hun is hoog kwijt scheiding gemeente belastingen ze krijgen vakantie geld en 2 keer per jaar bedrag per persoon kleed gwld wn ze mogen gratis ballorig zwemmen bios en me riendin zei met ale toeslagen zitten ze op bijna 2000 eueo en nou dat verdienden heel veel mensen niet
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Janneketer Horst,overal wordt geroepen dat werken te weinig loont. Het verschil tussen werken met een minimum loon en de bijstand met talloze subsidies is te klein. De bijstand moet niet omhoog. Het minimum loon moet omhoog.