Impressie van hoe de nieuwe gemeentevlag van Land van Cuijk zal wapperen bij het voorlopige gemeentehuis van Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van hoe de nieuwe gemeentevlag van Land van Cuijk zal wapperen bij het voorlopige gemeentehuis van Cuijk. © Theo Peeters, beeldbewerking DG

Met gemeentevlag nieuwe stap naar volwaardige gemeente Land van Cuijk

CUIJK/BOXMEER - De begin dit jaar ontstane fusiegemeente Land van Cuijk heeft met de keuze voor een nieuwe gemeentevlag een volgende stap gezet naar een volwaardige gemeente. Eerder werd het nieuwe gemeentewapen al officieel vastgesteld. 

4 reacties

 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  @ Maurits Stoetzer, ik denk dat ze daarvoor het verstand niet hebben, want anders hadden ze wel iets verzonnen waar alle oude gemeentes iets van terug hadden gezien, maar ze verzinnen liever iets wat er al was! Echt triest! Deze gemeente is gedoemd te mislukken voordat het uberhaupt iets fatsoenlijks heeft gedaan!!
 • Jan Willems

  2 maanden geleden
  Waar is dit soort decoratie eigenlijk goed voor? We leven toch niet meer in de tijd van Napoleon of zoiets. Wat hebben al die borden aan de gemeentegrens wel niet gekost? Ga v***** je met nuttige zaken bezig houden, i.p.v. dit soort strapatsen!
 • Willem van de Rijdt

  2 maanden geleden
  Kan de reactie van Maurits alleen maar onderschrijven! Men heeft zich er wel heel erg makkelijk vanaf gemaakt; niet een beetje jammer maar gewoon triest!!
 • Maurits Stoetzer

  2 maanden geleden
  Is dus een combinatie van het oude wapen van Cuijk en Grave. Beetje jammer dat de rest van de nieuwe gemeente totaal niet naar voren komt. Had dan een geheel nieuw wapen ontwikkeld. Schandalig hoe dit besloten is.

Maasland