Moedige Moeders-voorzitter Ans van Zeeland uit Haps.
Volledig scherm
Moedige Moeders-voorzitter Ans van Zeeland uit Haps. © Ed van Alem

Moedige Moeders tegen proef met legale wietteelt

HAPS/ DEN HAAG - Stichting Moedige Moeders Nederland ziet niks in de proef van het nieuwe kabinet om onder voorwaarden wietteelt toe te staan.

13 reacties

 • LegendaryCarlos

  5 jaar geleden
  Wel zien aan de overkant van de grote plas wat bijna 40 jaar aan 'war on drugs' heeft gebracht; het hoogste aantal inwoners in de bajes ter wereld, mensen die hulp nodig hadden weggegooid  
 • Essen

  5 jaar geleden
  Moeders hebben in mijn ogen gelijk. Gezondheidsaspekten wordt niet naar gekeken. We zijn nu aangeland op de resten van de gedoogd maatschappij. Er is jaren gedoogd en niet opgetreden. En willen we er grip op hebben, politie uitgehold en is te duur. Laten we dan maar legaliseren.  Leverde ook nog geld op. Btw en accijns. Als je dagelijks de ellende van verslaving ziet weet je beter. Dus moeders moedig blijven.
 • Pieter

  5 jaar geleden
  Planplan heeft gelijk dat alcohol harddrugs is, alleen dan maatschappelijk geaccepteerd. Verder wens ik Ikke veel plezier met zijn vrienden.  Ik vraag me af hoeveel productie bestemd is voor het buitenland, de criminaliteit hiervan ga je niet tegen met de legale wietteelt. Ik vrees dat de criminaliteit dus niet minder gaat worden. De legale wietteelt kan worden gebruikt voor het beleveren van Nederlandse koffieshops. Het is natuurlijk volkomen krankzinnig dat de belevering van deze koffieshops via illegale wietteelt plaatsvindt. En we hebben het niet over legale product van XTC.
 • Krombacher

  5 jaar geleden
  Nooit gehoord dat men uit pure ellende aan de drank en andere verslavende middelen raakt? Trouwens wie ben jij om de reactie van Kiske te veroordelen,en de Gelderlander censuur uit jou naam toe te laten passen?
 • ikke

  5 jaar geleden
  Het is aan je reactie te zien dat je al 30 jaar gebruikt....! Een niet gebruiker had heel anders gereageerd...! Maar met andere woorden je bent al meer dan 20 jaar bezig met criminele activiteiten, want het is heel veel jaren verboden geweest...! Ik ben blij dat ik u niet persoonlijk ken, want ik heb liever andere vrienden om me heen...!