De expositie van kerststallen in Boxmeer in 2015. De verzameling is ook deze maand weer te zien.
Volledig scherm
De expositie van kerststallen in Boxmeer in 2015. De verzameling is ook deze maand weer te zien. © Ed van Alem

Niets te doen door de lockdown? Jawel, er zijn alternatieven

LAND VAN CUIJK - Door de nood gedwongen gaan veel evenementen niet door. Maar er zijn uitzonderingen. Angels Rule treedt niet op in de schouwburgen van Venray en Cuijk, maar in de kerken van Lottum en Overloon. En er is de jaarlijkse kerststallenexpositie in Boxmeer.

8 reacties

 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Willem haha, weet jij hoeveel mensen wereldwijd ivermectine gebruikt hebben!! Jammer van je leugens Willem, maar de waarheid is uiteindelijk altijd sneller!!
 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Jammer dat onderbouwde reacties niet geplaatst worden…!!
 • Willem Zuidersteen

  2 maanden geleden
  Omdat het ook niet werkt Marcel. Lees je eens goed in. Als je niet doodgaat aan de dosis nodig om te behandelen, dan loop je zeer ernstige klachten op. Ivermectine is terecht verbannen als behandeling hiervoor. Ook in Japan heeft het niet geholpen, zie ook het Forbes artikel.
 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Ivermectine mag in Japan wel gebruikt worden… in Nederland is er een boete van €150000 op gezet omdat het niet zou werken…
 • Willem Zuidersteen

  2 maanden geleden
  Hahaha Marcel toch, als er een land in lockdown heeft gezeten en nu vaccinaties serieus neemt dan is het Japan wel. Kap eens met je desinformatie. Zou ook tijd worden dat je een keer van deze site gegooid en aangifte tegen je gedaan wordt.

Maasland