Nieuwjaarsrecepties in de regio

LAND VAN CUIJK - Wie de komende week plaatsgenoten de hand wil schudden en wil proosten op het nieuwe jaar kan daarvoor terecht bij de gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Boxmeer.

In het gemeentehuis van Cuijk is op de eerste dag van het jaar om 13.00 uur al een nieuwjaarsreceptie. Burgemeester Karel van Soest ontvangt een dag later om 17.00 uur op het gemeentehuis van Boxmeer plaatsgenoten. Zijn collega Antoine Walraven volgt een dag later. In cultureel centrum Myllesweerd wordt tijdens de nieuwjaarsontmoeting om 19.00 uur de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt.

In Grave worden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 8 januari, 19.00 uur, een of meerdere vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Sint Anthonis heeft geen eigen nieuwjaarsreceptie. Daar wordt op nieuwjaarsdag wel een nieuwjaarsborrel georganiseerd door de dorpsraad. Daar wordt ook de oliebol van het jaar bekendgemaakt. Dat gebeurt tussen 16.00 en 19.00 uur bij Oelbroeck.

De gemeente Gennep kent net als Sint Anthonis geen eigen nieuwjaarsreceptie. 

Volledig scherm
Ter illustratie. © Thinkstock
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland