De markt van Cuijk (elke woensdag) staat sinds dit voorjaar tijdelijk op de Zwaanstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
De markt van Cuijk (elke woensdag) staat sinds dit voorjaar tijdelijk op de Zwaanstraat. © Theo Peeters

Niks meer mogelijk op voor miljoen euro opgeknapt plein Cuijk? Onzin, zegt de gemeente

CUIJK - Er is straks echt nog wel van alles mogelijk op het voor een miljoen euro opgeknapte Louis Jansenplein in Cuijk. Dat zegt de gemeente. ,,Het plein is weliswaar vernieuwd en verfraaid, maar dat betekent niet dat er geen evenementen meer gehouden kunnen worden’’, zegt een woordvoerder desgevraagd.

3 reacties

 • G.P.J. Derks

  2 weken geleden
  @Frans van Raaij, Ver verleden? Parkeerplaats en hangjeugd bij het voormalig pand van de Rabobank (thans Brasserie 't HeereHuys). Het plein werd toen alleen voor de kermis afgesloten.
 • J. Zomers

  2 weken geleden
  De gemeente bepaalt via het verstrekken van vergunningen wat voor evenementen daar kunnen en mogen plaatsvinden. Indien ze soepel zijn dan kan er veel, ook een braderie is weer mogelijk * als ze streng zijn net als tijdens Corona dan mag er weinig of niets. De 1,5 meter regel verdwijnt per 25 september... dus de gemeente Cuijk gaat knallen.
 • Frans van Raaij

  2 weken geleden
  En ineens ziet de gemeente het licht. Want wel degelijk vonden ze het vernieuwde plein te mooi om er ook maar iets op te doen! Het doel van een dorpsplein is van oorsprong om er bv een weekmarkt te houden, maar bv ook schaatsen timmerwerk kermis. Kijk ff de oorsprong van een dorpsplein na in het verleden, dan worden jullie misschien weer eens wakker! Jullie willen/hebben vernieuwd maar dan mag er vervolgens niets op gebeuren!?

Maasland