Volledig scherm
Kermisvertier op de Maaskade in Cuijk. © Theo Peeters

Nog één dag lekker zwieren op de Maaskade in Cuijk

CUIJK - Er staan dit jaar op de kermis in Cuijk met 36 attracties drie vermaakzaken minder dan vorig jaar, maar dat mag de pret niet drukken. 

Zeker nu het met de regen meevalt. Dinsdag is de laatste dag van de Kuukse kermis, een van de grootste kermissen in de regio.  

Plek voor 45

Sinds 2017 verzorgt de Langenboomse kermisexploitant Regter de kermis in Cuijk. Afspraak is dat er minimaal 35 attracties staan. In het centrum van Cuijk is plek voor zo’n 45. 

Op het oog lijkt het alsof er op de Maaskade minder attracties staan. Volgens een gemeentewoordvoerder staan er daar evenveel als vorig jaar. 

Koud

,,Dat we hier niet uitbreiden, komt omdat het in deze tijd van het jaar al koud kan zijn op de Maaskade. Bezoekers mijden deze locatie dan juist. Nu is het mooi weer, maar we hebben ook jaren gehad met regen.’’  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland