Erik van Heumen (links) en zijn zakenpartner Edwin Strik, hier op het terrein van chaletpark de Walnoot in Oirlo. In Katwijk komen ook houten huisjes voor arbeidsmigranten.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik van Heumen (links) en zijn zakenpartner Edwin Strik, hier op het terrein van chaletpark de Walnoot in Oirlo. In Katwijk komen ook houten huisjes voor arbeidsmigranten. © Ed van Alem

Nood is hoog: toch voorlopig rem op grootschalige opvang arbeidsmigranten in regio Cuijk

Van nieuwe grootschalige opvang voor arbeidsmigranten in de regio Cuijk is voorlopig geen sprake. Dat terwijl de nood hoog is voor kwalitatief goede huisvesting van buitenlandse arbeiders.

3 reacties

 • Jan Willems

  1 maand geleden
  Watergebrek??? Moet je eens kijken hoeveel waterbronnen inmiddels zijn vergiftigd en gesloten...
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  @A Geurts - we gaan rap richting 18 miljoen, over 5 jaar hebben we 19 miljoen inwoners en over 10 jaar zitten we op 20 miljoen. Vrees dat we het met 1 miljoen woningen in 10 jaar niet gaan redden * dit zullen er 2 miljoen moeten worden. Onze kinderen en kleinkinderen zullen hier niet blij mee zijn... meer files en dichtslibbende wegen.
 • A Geurts

  2 maanden geleden
  Dit zal niet voor 10 jaar zijn maar blijvend, de "gewone" mens zal van heinde en verre verdreven worden door oorlog, voedsel/water gebrek en doorstomen naar Europa

Maasland