Judith Gordon bij het privé zwembad
Volledig scherm
PREMIUM
Judith Gordon bij het privé zwembad © Ed van Alem

Oeffeltse Guesthouse De Heide te koop voor bijna 1,8 miljoen

OEFFELT - Jarenlang is Guesthouse De Heide een begrip geweest in de regio. Achttien jaar om precies te zijn. Iedere week was er wel een huwelijksaanzoek, een groot bedrijfsfeest of een simpel familieweekend. Nu stoppen de eigenaren Judith en Piet-Hein Gordon en staat de woonboerderij te koop voor  1.795.000 euro.

11 reacties

 • BART Robben

  4 maanden geleden
  Waarom moet dit allemaal zo uitgebreid in de krant??? Er zijn ondernemers die door de corinacrisis hun horecadeuren noodgedwongen hebben moeten sluiten, die kregen toch ook geen halve pagina?
 • J. Zomers

  4 maanden geleden
  Beste @Zegers - ik geef een eerlijk en goed advies zodat ze Chateau Heide beter kunnen verkopen. Ik ben wat ouder (69) en zou zo'n grote tuin niet willen - je ziet bij de Meilandjes wat voor werk dit is. De grond moet je apart verkopen aan iemand die daar iets mee gaat doen... paarden, pony's of iets dergelijks en dan ga je richting de 2,3 miljoen.
 • H. van Ooijen

  4 maanden geleden
  Wat kunnen mensen toch vervelende opmerkingen maken...
 • J. Zomers

  4 maanden geleden
  Het lijkt mooier dan het is. Er ligt 13.000 m2 grond bij - als je dit moet onderhouden plus nog twee varkens en wat kippen, daar ben je een tijd mee bezig. Als je jong bent dan vind je dit niet erg, maar als je wat ouder wordt dan valt het niet mee.
 • E.L.M. Zegers

  4 maanden geleden
  Meneer Zomers de man die het altijd beter denkt te weten. Guesthouse is al internationaal hoor. Houd je waardeloze adviezen lekker voor jezelf en laat die mensen zelf beslissen.

Maasland