Het asielzoekerscentrum in Overloon, eerder in opspraak vanwege overlast van jonge asielzoekers.
Volledig scherm
PREMIUM
Het asielzoekerscentrum in Overloon, eerder in opspraak vanwege overlast van jonge asielzoekers. © Ed van Alem

Onrust na besluit om toch nog vluchtelingen te huisvesten in Overloon: ‘We zijn terug bij af’

updateLAND VAN CUIJK - Meer en beter overleg over de tijdelijke huisvesting van 150 vluchtelingen met een verblijfsvergunning op het azc in Overloon. Die opdracht heeft de gemeenteraad donderdagavond meegegeven aan burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk.

8 reacties

 • loeske hansen

  1 maand geleden
  Dit zijn statushouders, mensen die al weten dat ze mogen blijven. Dat is iets anders als asielzoekers. Maar wel weer een hele vreemde manier van werken van de burgemeester en de zijnen. Heel democtatisch ook, we overleggen samen maar IK neem het besluit!
 • H.E.N. The future

  1 maand geleden
  Draai konten politiek, schandalig voor de omwonenden. We zijn de afgelopen jaren dus niet serieus genomen, nu begint de ellende zeker weer opnieuw, net zolang dat het een keer flink uit de hand gaat lopen!
 • Japie lamers

  1 maand geleden
  Wat hier nu gebeurt is gewoon bedrog! Afspraken moet nagekomen worden. Dus weg met die asielzoekers! Als dit een voorteken is van de nieuwe gemeente LvC dan komen er nog zware tijden. En maar hopen dat die Hillenaar niet onze nieuwe burgenmeester word want hij hou zich nu al niet aan eerdere gemaakte afspraken.
 • petra damme

  1 maand geleden
  Het wordt toch eens tijd dat er een bezem erdoor gaat . van de 10 hebben er 6 geen recht op een verblijf vergunning. dat zijn goudzoekers . En het blijft maar komen .
 • Elroy Putman

  1 maand geleden
  Schijt aan de Nederlanders lijkt het Devies.

Maasland