Afval ophalen in Land van Cuijk. Waar en wanneer? Er is geen papieren kalender meer waar het op te vinden is. Niet handig vindt menigeen.
Volledig scherm
PREMIUM
Afval ophalen in Land van Cuijk. Waar en wanneer? Er is geen papieren kalender meer waar het op te vinden is. Niet handig vindt menigeen. © Ed van Alem

Onrust om afschaffen papieren afvalkalender: gemeenteraad wil antwoorden van wethouder Sölez

LAND VAN CUIJK - De kersverse gemeenteraad Land van Cuijk gaat zich beraden over de afschaffing van het deur-aan-deur rondbrengen van de afvalkalender. Aanleiding is de onrust die er is ontstaan naar aanleiding van een bericht hierover in deze krant

20 reacties

 • Marcel Rijkers

  4 maanden geleden
  Plaatsen ze hier in de krant een nummer waar je de papieren afvalkalender kunt aanvragen vanaf vandaag is dat nummer buiten werking….
 • Tom Hond

  4 maanden geleden
  Als de gelderlander gewoon even een mooie duidelijke foto erop gooit van de kalender 2022 dan kan iedereen gewoon even een screen shot van maken met zijn mobieltje dan staat ie gewoon op je telefoon,hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn.
 • Dhr Loet

  4 maanden geleden
  Lastig dat de Gelderlander al dan niet random reacties weghaalt in een discussie. Dan kijken we maar weer verder.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  @ Willem Zuidersteen. Alle landen met gesloten grenzen zoals Zwitserland zijn ten dode opgeschreven.
 • Mark van Grave

  4 maanden geleden
  Toen er gestemd moest worden over de bestuurlijke herindeling waren alle politieke partijen er als de kippen bij om mijn brievenbus vol te spammen met folders, krantjes, en allerlei rommel om hun eigen toko te promoten. Ik wilde overigens mijn afvalkalender van 2021 bij het oud papier leggen, maar ik las dat in Grave per 1 januari het oud papier ook niet meer wordt opgehaald. In plaats van slechts 1 auto die rond rijdt om in te zamelen mag iedere inwoner voortaan zelf in de auto stappen.

Maasland