Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto politie Gennep. © Theo Peeters

Ook politiebureau Gennep sluit de deuren

BOXMEER/GENNEP - Het politiebureau aan het Europaplein in Gennep
gaat definitief sluiten. Wanneer is, aldus de Limburgse politie, nog onbekend. Er komt een politieservicepunt voor terug in Gennep. Waar zo'n veel kleinere politiepost komt is nog niet bekend, zegt een politiewoordvoerster.  

Later dit jaar opent in Venray een nieuw politiebureau de deuren. Dit wordt de nieuwe, grote uitvalsbasis voor agenten die het basisteam Venray-Gennep vormen. Hiervandaan wordt ook de kop van Limburg bediend, behalve Gennep ook de gemeenten Mook en Bergen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Stevensbeek wint, maar niet één miljoen euro in spelshow De Weg naar het Miljoen

    Stevens­beek wint, maar niet één miljoen euro in spelshow De Weg naar het Miljoen

    STEVENSBEEK - Veertig inwoners van Stevensbeek kwamen als besten uit de bus bij de nieuwe televisiespelshow Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen. Iedere deelnemer sleepte zo 250 euro in de wacht. Een gedeelde bonusprijs van één miljoen euro was Stevensbeek helaas niet gegund. De beste speler van het dorp, Theo van Oorschot, kon het finalespel niet tot een goed einde brengen. Van Oorschot: ,,Als kind wilde ik al altijd winnen. Dat is dit keer helaas niet gebeurd.”
  2. Vijf ideeën uit Ottersum in de race voor subsidie van jongerencafé Vrijdagavond bij Koos

    Vijf ideeën uit Ottersum in de race voor subsidie van jongeren­café Vrijdag­avond bij Koos

    OTTERSUM - Op de laatste vrijdag van deze maand weet het dorp Ottersum wie gewonnen heeft. Op die avond wordt in het jongerencafé Vrijdagavond bij Koos bekend gemaakt welk van de vijf ideeën uit het dorp in aanmerking komt voor een subsidie. Het jongerencafé zamelde de afgelopen jaren van elk verkocht drankje een klein bedrag in. Dat leverde een totaal van 5.000 euro op. Dat geld wordt beschikbaar gesteld voor een idee waarvan heel Ottersum profijt kan hebben.

Maasland