Maart dit jaar, tijdens de eerste lockdown toen zorgcentra hermetisch afgesloten waren: een optreden voor bewoners in de tuin van verpleeghuis Madeleine in Boxmeer.
Volledig scherm
PREMIUM
Maart dit jaar, tijdens de eerste lockdown toen zorgcentra hermetisch afgesloten waren: een optreden voor bewoners in de tuin van verpleeghuis Madeleine in Boxmeer. © Ed van Alem

Oudere moet na kerstuitje 5 dagen in quarantaine bij zorgcentra Pantein: ‘We doen dit met pijn in ons hart’

BOXMEER - Bewoners van de zorgcentra van Pantein in het Land van Cuijk en Gennep die met kerst op familiebezoek gaan, moeten bij terugkomst vijf dagen lang in quarantaine. Opgesloten dus op hun kamer of in hun appartementje.

4 reacties

 • Smits

  2 maanden geleden
  Ik ben het er ook mee eens. Mijn moeder neemt geen afstand.. tja oud en ach wat maakt corona uit???? Word hier zo moe van. Ook het verhaal van de kerk. Dat mag wel??? Belachelijk. God maakt niks beter en corona is niet gods wil! Word eens wakker en zorg dat dit virus verdwijnt. Alleen samen kunnen we dit doen. Niet door groepen te delen. Wel niet wel niet. Gewoon weer hard zijn. En anders is het dadelijk code zwart in het ziekenhuis. U bent 70+ dan mag u niet op de ic sorry. Willen we dat?
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  aha DG plaatst alleen reacties van mensen die het er niet mee eens zijn. Eenduidige berichtgeving dus. Poging 2: ik ben het er mee eens. Tja het personeel kan het ook mee naar binnen brengen, maar -als je weet hoe het regime is- dan is die kans klein. Niet zeuren, OF je neemt oma mee naar het kerstbanket en dan 5 dagen op dr kamertje OF je gaat er zelf even naar toe.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  En het personeel brengt de corona weer binnen, gaat het personeel ook 5 dagen in quarantaine? nee natuurlijk niet. die schuiven alles af op de bewoners, die netjes bij familie 1.5 meter uiteen blijft, of mondkapjes draagt. Maar personeel denkt alleen aan zichzelf!
 • Rien Willems

  2 maanden geleden
  "Bewoners moeten in quarantaine als ze op familiebezoek gaan." Maar het verplegend personeel, de medewerkers en vrijwilligers kunnen gewoon bij familie aanschuiven en lekker genieten met de kerst... Fijne kerstgedachte.
 1. Actie sportscholen: stilzitten is geen optie, wij moeten open
  Play

  Actie sportscho­len: stilzitten is geen optie, wij moeten open

 2. Vrouw zwaargewond bij schietpartij in Didam
  Play

  Vrouw zwaarge­wond bij schietpar­tij in Didam

Maasland