Politieke partij SAN heeft een nieuwe lijsttrekker: Joost van der Cruijsen. Het oudste lid van de gemeenteraad is Mia van der Zanden die weer gewoon op een verkiesbare plek op de lijst staat.
Volledig scherm
Politieke partij SAN heeft een nieuwe lijsttrekker: Joost van der Cruijsen. Het oudste lid van de gemeenteraad is Mia van der Zanden die weer gewoon op een verkiesbare plek op de lijst staat. © Ed van Alem

Oudste raadslid Mia van der Zanden, Moeder Teresa van Sint Anthonis

INTERVIEWSINT ANTHONIS - In een groot deel van de eerste 40 jaar van haar leven nam Mia van der Zanden (80) de zorg voor haar kinderen op zich. De afgelopen 40 jaar stonden in het teken van de zorg voor minderbedeelden. Het oudste raadslid van Noord-Brabant is in maart opnieuw verkiesbaar voor Sint Anthonis Nu en daarmee een belangrijk klankbord voor de nieuwe lijsttrekker, Joost van der Cruijsen. 

4 reacties

 • ikke

  4 jaar geleden
  Jammer dat er zo negatief over de boeren gepraat word, alles wat v.d. Cruijsen zegt is een grote leugen, maar iets anders kun je van hem ook niet verwachten!! Het water is nog nooit zo schoon geweest als dat het nu is, de lekkende rioleringen in grote plaatsen zorgen voor grote verontreinigingen van het grondwater, de landbouw helemaal niet...! Maar net zoals v.d. Hout veel leugens verspreid en bewust rapporten achterhoud, weten we allemaal dat dit de werkwijze van de linkse rakkers is...!! Jammer dat dit de aandacht afleid van het werk wat Mia altijd gedaan heeft...! Mia bedankt hiervoor...
 • TeunUutTunnis

  4 jaar geleden
  Hij is niet linkser dan Ad de Kort? Echt wel! Joost komt voort uit Samen Welzijn. Veel linkser had je het niet in Sint Anthonis. Beetje wolf in schaapskleren deze lezing van hemzelf. Slinks links. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Sluit ik me helemaal bij aan.
 • vandaag

  4 jaar geleden
  Mooi wanneer je je zolang inzet voor de gemeenschap.Maar ook in de politiek geldt een houdbaarheid datum.Mooi moment om taken over te dragen aan jongere generatie.

Maasland