Overval op Albert Heijn in Mill, klanten overmeesteren 36-jarige Helmonder

videoMILL - De politie heeft dinsdagavond een 36-jarige man uit Helmond opgepakt voor een overval op de Albert Heijn aan de Markt in Mill. De man liep kort voor sluitingstijd, rond 20.00 uur, de winkel in met een mes en pakte geld. 

18 reacties

 • DeLachendePikolo

  4 jaar geleden
  Jou waarheid wordt enorm beïnvloed door je perceptie. Zet je internet eens een week uit en ineens denk jij dat alle criminaliteit verdwenen is. Oh ja, voor Rutte (een kleine 100.000 jaar) was er ook al criminaliteit. Misschien procentueel meer dan nu,
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Netjes!
 • dartfeder

  4 jaar geleden
  Hulde aan die klant en natuurlijk de bedrijfsleider!  petje af.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Een pluim voor degene die meteen goed ingreep!!! Hopen dat het personeel en de rest van de klanten het snel verwerken.
 • LegendaryCarlos

  4 jaar geleden
  Laten we even kijken naar het beleid onder Rutte: afbraak van politie, justitie, gevangeniswezen, sociale zekerheid en werkgelegenheid. Zeker de eerste drie van toepassing.Toegegeven, we zullen nooit helemaal van criminaliteit verlost zijn, maar als je de laatste maanden de berichten ziet, dan merk je dat de politie te weinig capaciteit heeft om dit soort figuren op te sporen (want dit zal echt niet z'n eerste keer zijn), maar ook preventief te werken, justitie heeft te weinig mankracht om daders goed te vervolgen, en als ze al veroordeeld worden tot echte celstraffen, dan is er geen plaats.

Maasland