Op Landgoed Princepeel wordt groene stroom uit mest geproduceerd. Of, als het het aan de Partij voor de Dieren vraagt: illegale bruine stroom.
Volledig scherm
PREMIUM
Op Landgoed Princepeel wordt groene stroom uit mest geproduceerd. Of, als het het aan de Partij voor de Dieren vraagt: illegale bruine stroom. © Ed van Alem

Partij voor de Dieren en milieuvereniging samen ten strijde tegen ‘illegale mestfabriek’ in Wilbertoord

WILBERTOORD - De Partij voor de Dieren en Milieuvereniging Land van Cuijk hebben het helemaal gehad met de ‘illegale mestfabriek’ van de Smits Groep in Wilbertoord. 

7 reacties

 • Jan Willems

  1 jaar geleden
  M v.d. Boom: het zijn niet de boerderijen, die stinken, maar die zoönose-fabrieken!
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  In dit gebied hebben we ook last van vliegtuigen van Vliegbasis Volkel. Het ligt eraan hoe de wind waait - bij westenwind heb je er meer last van dan als de wind uit het oosten komt. Dit geldt ook voor de mestfabriek.
 • Jan Willems

  1 jaar geleden
  Mattie, nee niet TOEVALLIG van de PvdD, want het zijn de enigen die voor de gedupeerden hier opkomen, haha!
 • M. Boom

  1 jaar geleden
  Jan Willems, natuurlijk stinkt het , maar dat komt vooral van Langenboom (grapje !) en de fabriek richting Olliepeel. Ik ben het er wel mee eens dat we die stank aan moeten pakken. Maar ik heb liever op éen plek stank dan verspreid over diverse boerderijen in ons mooie Oost-Brabant. Want dan hoef je maar éen plek te controleren !
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  @Jan Willems was die gedeputeerde ook niet toevallig van de PvdD of een stadse burger?