Peter Verstegen tijdens de verkiezingsavond van De Gelderlander in Mill, waar hij stelde dat ‘uitsluiting van Forum voor Democratie een schande voor de democratie is’.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Verstegen tijdens de verkiezingsavond van De Gelderlander in Mill, waar hij stelde dat ‘uitsluiting van Forum voor Democratie een schande voor de democratie is’. © Ed van Alem

Peter Verstegen (FvD) stapt al na bijna vijf maanden uit lokale politiek Land van Cuijk

VIERLINGSBEEK - Hij maakte veel lawaai in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, belandde begin dit jaar in de gemeenteraad van Land van Cuijk, maar Peter Verstegen van Forum voor Democratie stopt er al weer mee. 

16 reacties

 • Theo Cools

  1 maand geleden
  Typisch iets van dit soort lichtgewichten. Ontluisterend wat dit Forum binnen harkt aan stemmers en politieke dwazen .Laat zich met veel bombarie kiezen en komt dan nooit opdagen. Heeft dus ook maling aan zijn stemvee.
 • Willem van de Rijdt

  2 maanden geleden
  Ben eens helder Bert G.. Wie is er opgestapt en leeft van wachtgeld? Je zou zelf beter uit de forum van de krant kunnen stappen.
 • Bert Gransen

  2 maanden geleden
  Willem van de rijdt, de man die is opgestapt en van wachtgeld leeft.
 • Willem van de Rijdt

  2 maanden geleden
  Wat een trieste reactie van Bert G.. Zit er niet genoeg "rechts" in de gemeenteraad? Stel je zelf kandidaat de volgende keer, daar wachten we op :)
 • Bert Gransen

  2 maanden geleden
  Hopelijk blijft er genoeg rechts geluid in de gemeenteraad. Dat linkse gedram is niemand mee geholpen

Maasland