Volledig scherm
Net na de onthulling van het kunstwerk van Mirso aan de Brugstraat in Gennep op het toekomstige Jan Lindersplein. © Theo Peeters

Portretten van Mirso Bajramovic gratis af te halen in Gennep

GENNEP - Hoe tof is dat? Een echt portret van jezelf van de hand van kunstenaar Mirso Bajramovic. En nog wel gratis. In Gennep krijgen 300 inwoners de kans om hun portret voor nop te krijgen. 

Hun portret staat op een doek van 50 bij 2 meter dat tijdens de bouw van het Jan Lindersplein in Gennep is gebruikt. Dat doek is in 2011 als kunstwerk De Ontmoeting gemaakt om een week of zes de bouwwerkzaamheden af te schermen. Inmiddels ligt het doek al een jaar of zes opgeslagen. Nu wil de gemeente Gennep inwoners de kans geven om hun eigen portret op te halen. 

Die gelegenheid is er van 8 tot en met 12 januari op de gemeentewerf aan Paesplasweg 6, 6591MH Gennep. Maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur geopend.

Volledig scherm
Een aantal portretten van Mirso doorstond de tentoonstelling niet ongeschonden in Gennep. © Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland