De nieuwe Land van Cuijk-vlag, voor het gemeentehuis van Cuijk. Dit gebouw is tijdelijk het gemeentehuis van de nieuwe gemeente, totdat het gemeentehuis in Boxmeer helemaal verbouwd is. Dat duurt naar verwachting twee jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe Land van Cuijk-vlag, voor het gemeentehuis van Cuijk. Dit gebouw is tijdelijk het gemeentehuis van de nieuwe gemeente, totdat het gemeentehuis in Boxmeer helemaal verbouwd is. Dat duurt naar verwachting twee jaar. © Ed van Alem

Problemen met telefoon moeten nu opgelost zijn, zegt de nieuwe gemeente: ‘Anders even voicemail inspreken’

LAND VAN CUIJK - De nieuwe gemeente Land van Cuijk moet vanaf nu telefonisch weer goed bereikbaar zijn voor haar inwoners en andere bellers. Door technische storingen was de gemeente in de eerste week van haar bestaan meer dan eens slecht bereikbaar, waardoor de wachttijden opliepen. 

6 reacties

 • Fabian van de Pavert

  1 week geleden
  Gebeld voor een nieuwe parkeervergunning, die eind januari afloopt. Nadat er eindelijk werd opgenomen, lees 35min, werd mij verteld dat ook het systeem tot aanvraag niet werkt. Bellen mij eind januari terug.... Tja, LvC, land van commotie?
 • tinus aardsen

  1 week geleden
  @ Mario Peters, als je een beetje verstand hebt, zorg je dat het in orde is als het 1 januari is. Hoef je verder ook geen smoesjes te gaan verzinnen!!
 • Japie lamers

  1 week geleden
  Een erg slecht begin van de nieuwe gemeente LvC.
 • Mario Peters

  1 week geleden
  Beste Tinus heeft nog nooit gehoord van kinderziektes denk ik.
 • Willem Zuidersteen

  1 week geleden
  Je mag best bij iets nieuws wat aanloop problemen hebben, Tinus. Het is vrij vlot hersteld, prima zo toch?

Maasland