Peter Verstegen (rechts) met Thierry Baudet tijdens een eerder campagne in Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Verstegen (rechts) met Thierry Baudet tijdens een eerder campagne in Cuijk. © Ed van Alem

QR-code bij politieke avond Land van Cuijk blijkt niet nodig

CUIJK - Forum voor Democratie zal vanavond tijdens een bijeenkomst voor de politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november er in de schouwburg van Cuijk gewoon bij zijn. En dat is voor de partij een meevaller. Vanwege de de verplichte QR-code zag het er lang naar uit dat het niet zou mogen.

19 reacties

 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Hond Ze hebben in ieder geval ideeën op links. Ondertussen proberen jullie allemaal de vvd rechts in te halen, die een 'leider' heeft die er prat op gaat dat hij geen visie heeft. Maar omdat iedereen zo bang is voor links (terwijl ze nog eens niet weten wat het inhoudt) luisteren ze alleen naar rechtspopulisten met hun soundbites. En dat terwijl het beste verkiezingsprogramma bij de vorige 2e Kamerverkiezingen volgens het CBS die van de SP was; goed voor mens, milieu en portemonnee.
 • Tom Hond

  2 maanden geleden
  @Charles de Wit wat er nu zit doet het zo geweldig .
 • G Calen

  2 maanden geleden
  Kan je ook negatief stemmen op deze bandieten? Wat een zooitje troep zeg
 • Jan

  2 maanden geleden
  Ieder woord wat over deze partij geschreven wordt is er een teveel…Sherry Bidet…
 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Hond De partij die alleen nog maar geschopt, gescholden en beledigd heeft, en niks heeft gedaan. De partij die de kans heeft gehad om in de provincie iets te doen en meteen uit elkaar vocht. De partij die wetenschap ontkent en waarvan de leider heeft toegegeven dat 90% van zijn kiezers niet de geestelijke vermogens heeft om te kiezen. Echt een aanwinst...

Maasland