De gemeenteraad van Mill, donderdagavond bijeen in een historische vergadering.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeenteraad van Mill, donderdagavond bijeen in een historische vergadering. © DG

Raad Mill stemt unaniem voor herindeling, geen extra wethouder

UpdateMILL - De gemeente Mill en Sint Hubert gaat definitief op in de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

13 reacties

 • Ook

  3 jaar geleden
  Twee dingen Millenaar: Het getuigt niet van enig democratisch besef om na het referendum door te gaan met het tegenwerken van iets dat door de meerderheid van de bevolking wordt gewenst.Daarnaast getuigt het evenmin van democratisch besef om als wethouder nog steeds tegen te zijn wat de meerderheid van de bevolking wenst maar dan toch te blijven zitten, dan zou die persoon moeten aftreden. Dat ben ik met u eens. Ik weet alleen niet wat die persoon nu zelf hiervan vindt.
 • Objectief

  3 jaar geleden
  Er bestaat ook nog steeds zoiets als jezelf neerleggen bij en conformeren aan een genomen besluit en jezelf ernaar gaan gedragen. Ook in Mill geldt dat nog steeds en zo hoort het ook te gaan in democratisch Nederland.. VKP en AB´90 vel succes gewenst bij het herindelingsproces.
 • Millenaar

  3 jaar geleden
  Volstrekt ongeloofwaardig dat het huidige college zich nu gaat inzetten voor de herindeling. Waar is het gevoel van eer? Je staat ergens voor of niet. Nou, dat was heel duidelijk. Vooral de VKP was mordicus tegen herindeling. En dat kan gewoon blijven zitten als wethouder. Ongeloofwaardig. 
 • Ook

  3 jaar geleden
  Dat heet voortschrijdend inzicht, en is alleszins verdedigbaar of vindt u soms de de LPG en VVD in Grave goed bezig zijn?
 • Ook

  3 jaar geleden
  De LPG en VVD denken alleen maar aan hun eigen rechtstreekse belangen (lees: presentiegeld en het gevoel ergens macht over te hebben) en zullen doorgaan met het steeds maar verder opofferen van allerlei belangen aan hun eigen belangen.Het zou de landelijke VVD sieren wanneer deze VVD'ers werden geroyeerd.Daarnaast mag er onderhand wel worden gedacht aan een regeringscommissaris die door de regering wordt benoemd om eindelijk eens politieke knopen door te hakken in Grave.Ik denk dat de belangen van de bevolking al te laar zeer werden geschaad.