De Rabo-directieleden Aernout van der Does en Tatjana Schreuder op het dak van wat nu nog het regionale Rabo-hoofdkantoor is. Op de achtergrond het Maasziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rabo-directieleden Aernout van der Does en Tatjana Schreuder op het dak van wat nu nog het regionale Rabo-hoofdkantoor is. Op de achtergrond het Maasziekenhuis. © Theo Peeters

Rabo sluit kantoren: ‘Ook veel ouderen snappen deze beweging, is ook een kwestie van wennen’

BEUGEN - De Rabokantoren in Gennep, Mill, Cuijk en Boxmeer gaan niet meer open. Het hoofdkantoor in Beugen is binnenkort verkocht. Blijft de bank nog wel betrokken bij de regio?

10 reacties

 • Frans van Raaij

  1 jaar geleden
  Iedereen die in een grotere plaats woont met 2 of meer banken die opgeheven zijn of worden zou over moeten stappen naar een regiobank. Eens kijken hoe snel ze terugkrabbelen. Diep triest!
 • GMI van Hinthum

  1 jaar geleden
  Mevrouw Schreuder, directeur van de Rabobank, gekleedt in de kleuren van ............. ABN-Amro. Gaan ze fuseren?
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  @Leny... nog erger, nu moet je een boeterente betalen als je een spaarbankboekje bij de Rabobank hebt.
 • Leny Theunissen

  1 jaar geleden
  Verdorie 🤬 en maar verbouwen en bouwen . Van het geld van de spaarders . Schandalig gewoon, en verkwanseld allemaal . En als het erop aankomt , met vragen sta je in de kou … Lekker zeg ..
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Ik denk ook dat de consument gedwongen wordt om de Rabobank te volgen. En inderdaad Paul David, de Regiobank lijkt me daarom een serieuze optie.