Het terras van De Stadsherberg in Gennep, waar even eerder een auto op was ingereden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het terras van De Stadsherberg in Gennep, waar even eerder een auto op was ingereden. © Theo Peeters

Rechtszaak terrasdrama Gennep na overlijden oma verdachte op de lange baan: ‘Dit is onverteerbaar’

ROERMOND/GENNEP - Wat een gezellige, zomerse avond op het terras had moeten worden, nadat de horeca eindelijk weer open mocht na de eerste coronalockdown, eindigde in een nachtmerrie. Een 19-jarige Ottersummer reed op 3 juni 2020, onder invloed, met zijn zwarte Golf in op het volle terras van de Stadsherberg in Gennep.

4 reacties

 • H. Jager

  2 maanden geleden
  De dader is bekend, de slachtoffers zijn bekend,is straf voor de dader dan voldoende genoegdoening.Eventueel gevangenis straf,of taakstraf ,en een vergoeding na de slachtoffers, Ja daar wachten ze al een hele tijd op, inmiddels al 2,5 jaar , maar dat ligt niet aan de dader, dat zijn oma is overleden, ,s-avonds voor de behandeling,En dat het OM de boel weer heeft uitgesteld en laat naar buiten gebracht.En toch zal er eerst een rechtzaak moeten plaats vinden,om genoegdoening te krijgen
 • J.L. Gaertner Duineveld

  2 maanden geleden
  H.Jager,aangezien al vasstaat dat de verdachte de persoon is die de mensen op het terras heeft bezeerd met zijn auto,lijkt het mij duidelijk dat door het uitstellen van de zaak, de slachtoffers in de kou worden gezet.
 • H. Jager

  2 maanden geleden
  @Berben Het gaat om de dader en het slachtoffer, waarom dan nu al een oordeel, als je oma komt te overlijden een dag voor de zitting ? Bij het O.M kampen ze al jaren met grote achterstanden, dit licht aan min van justitie bij onze minister ,en staat secretaris Wat zou jij dan zelf doen ? Volgens mij heb jij zelf al een oordeel over deze zaak ,dit terwijl de zaak nog voor moet voorkomen, en de rechter nog een oordeel moet geven na grondige bestudering van alle omstandigheden en stukken !!!
 • A.M. Berben

  2 maanden geleden
  Het is wel duidelijk wel recht hier fundamenter wordt gevonden, namelijk dat van de verdachte zodat de rechten van de slachtoffers maar weer opnieuw in de hoek kunnen worden gezet. Hebben die slachtoffers er soms om gevraagd om aangereden te worden?