Antoin Scholten wil met de Gennepse gemeenteraad komen praten.
Volledig scherm
Antoin Scholten wil met de Gennepse gemeenteraad komen praten. © Hai Voeten/DG

Regio Venlo wil breuk met Gennep voorkomen

GENNEP - Gennep is onderdeel van het samenwerkingsverband Regio Venlo. En dat moet ook zo blijven, is de overtuiging van de voorzitter van het samenwerkingsverband, Antoin Scholten, die ook burgemeester is van de gemeente Venlo. 

5 reacties

 • Kees

  4 jaar geleden
  Gennep had de keus zo'n 25 jaar geleden; de uitslag van een raadpleging was dat men liever wilde spenderen aan nauwe samenwerking met Limburg dan de logische variant voortzetten met relaties over de provinciegrenzen. Pas nu begint het besef te komen dat het topje van deze provincie er maar bij hangt. 
 • D.L.A.C. Leseman

  4 jaar geleden
  De Koning heeft groot gelijk! Het noordelijke puntje van Limburg wordt soms gezien als de appendix van de provincie, helaas. 
 • Essen

  4 jaar geleden
  Nog niet zo slecht wat de koning van Gennep wil. Leve de koning.
 • Poe

  4 jaar geleden
  Kijk over de Maas , kijk over de grens en zet de mensen die denken dat Limburg in Venlo begint op het tweede plan .
 • Biker

  4 jaar geleden
  Ik kan de burgemeester geen ongelijk geven. Wat moet Gennep met Venlo? De stad die terecht vooral aan zichzelf denkt en ook een flink maatje groter is dan onze gemeente. Ja het is Noord Limburg maar dat is dan ook de enige binding. Hier in de uiterste kop van Limburg hebben we toch veel meer met Nijmegen, Malden, Mook en Groesbeek, Bergen? Steek daar dan je energie in ipv van in Venlo. Die burgemeester van Venlo komt hier alleen maar om vliegen te vangen en honing te smeren. Ook al geven ze me €20 kado ga ik er nog niet vrijwillig op bezoek. Wil er niet dood gevonden worden in Venlo..

Maasland