Roc Boxmeer vernieuwd, streep door naam De Maasvallei

videoBOXMEER - De naam De Maasvallei verdwijnt. Nu heet het Boxmeerse roc (regionaal opleidingscentrum) nog mbo-college De Maasvallei. Dat wordt officieel 'ROC Nijmegen, locatie Boxmeer'.

Onderwijs- en locatiemanager Martijn van Lanen van de Boxmeerse mbo-school legt uit: ,,We zijn al lang onderdeel van ROC Nijmegen. Met de nieuwe naam laten we veel duidelijker zien dat we onderdeel zijn van het Nijmeegse roc. We hebben onderzoek laten doen naar de naamsbekendheid van de Maasvallei. Daaruit bleek dat de naam De Maasvallei amper met onze school geassocieerd wordt. Eerder met een regionaal platform waarin De Maasvallei voorkomt.’’

Open dag

Zaterdag 25 november tijdens de open dag van 10.00 tot 15.00 uur, kan iedereen een kijkje komen nemen in de voorbije maanden voor 4 miljoen euro gerenoveerde school aan de Begijnenstraat 2 in Boxmeer. Daar wordt ook meer verteld over de nieuwe (deel)opleiding Buurt Onderwijs en Sport (BOS) die na de zomer van 2018 start.

De donderdag ervoor nodigt de school ouders van studenten uit in de vernieuwde school. Dinsdag diezelfde week is er een feestje voor de studenten en voor genodigden. Ook buurtbewoners zijn dan uitgenodigd.

De nieuwe aanblik van ROC Nijmegen, locatie Boxmeer.
Volledig scherm
De nieuwe aanblik van ROC Nijmegen, locatie Boxmeer. © Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland