Millenaar Ramon Ligthart (links) met het gewonnen tegeltje voor de slechtste slogan van het jaar. Op de achtergrond zijn vriendin Tineke de Wit en oud-bakker André Leurs, die meehelpt met het maken van de worstenbroodjes.
Volledig scherm
Millenaar Ramon Ligthart (links) met het gewonnen tegeltje voor de slechtste slogan van het jaar. Op de achtergrond zijn vriendin Tineke de Wit en oud-bakker André Leurs, die meehelpt met het maken van de worstenbroodjes. © Ed van Alem

Slechtste slogan van Nederland komt uit Mill

UpdateMILL/ NIJMEGEN - 'Van kop tot kont, worst in de mond' is zaterdagavond in het tv-programma De Avond van Taal uitgeroepen tot de slechtste slogan van 2017 van ons land. De Millse slogan kreeg 27,7 procent van de stemmen.

7 reacties

 • Frits

  4 jaar geleden
  Niet alleen de slechtste slogan komt uit Mill, zo te zien...
 • g posno

  4 jaar geleden
  interesseert me geen ruk m''n kam is stuk aldus de maker.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  En gratis landlijke reclame.
 • Bart

  4 jaar geleden
  Super slogan
 • Patries

  4 jaar geleden
  En tada! Zo is de sport om slechte slogans te verzinnen geboren. Nummer twee en drie, daar is bewust voor gekozen door het bedrijf. Ik vind de slogans die per ongeluk slecht uitpakken of echt slecht zijn leuker dan zulke bewust gekozen foute woordgrappen. 
 1. Geschrokken Boxmeerse ontsnapt op nippertje aan brutale hondendieven: ‘Ik dacht maar één ding, wegwezen hier!’
  PREMIUM

  Geschrok­ken Boxmeerse ontsnapt op nippertje aan brutale hondendie­ven: ‘Ik dacht maar één ding, wegwezen hier!’

  Ze dacht vorige week aan het begin van de avond, het was nog net licht, in alle rust haar honden uit te laten in de wijk Luneven in Boxmeer. Ineens sprong er in de straat waar ze liep een man uit een wit busje. Die kwam direct op haar af. Annemiek dacht nog maar één ding: ‘Wegwezen hier!’ Ze rende met haar hondjes naar het dichtstbijzijnde huis waarvan ze zeker wist dat er iemand thuis was. ,,Daar kon ik gelukkig snel naar binnen.’’

Maasland