Supermarkt Jan Linders in Gennep heropend na metamorfose

VIDEOGENNEP - Onder grote publieke belangstelling is supermarkt Jan Linders aan 't Straatje in Gennep woensdagochtend om 9.00 uur heropend. De winkel is in de afgelopen elf dagen ingrijpend verbouwd. Na de metamorfose heeft de supermarkt de nieuwe uitstraling die Jan Linders in alle zaken doorvoert. 

De zaak in Gennep opende vijf jaar geleden. Burgemeester Peter de Koning verrichtte de heropening van de zaak. Direct na de opening was het een drukte van belang. 

,,Ik ben vooral blij dat mijn winkel weer open is’’, zei een klant die met haar cadeautje, een canvas Jan Linders-tas, haar winkelwagentje naar binnen rolde.

Volledig scherm
Drukte voor de Jan Linders bij de opening. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Patiënten gaan met een tekening van dokter Marc-Jan naar huis na slecht-nieuwsgesprek
    PREMIUM

    Patiënten gaan met een tekening van dokter Marc-Jan naar huis na slecht-nieuwsge­sprek

    OTTERSUM - Het lijkt een wonderlijke combinatie. Marc-Jan Janssen (47) uit Ottersum is gynaecoloog-oncoloog. Hij behandelt en opereert vrouwen die kanker hebben. Denk aan eierstok- en baarmoederkanker. Daarnaast is hij cartoonist en illustrator. Hij tekent nieuwscartoons, maar maakt ook tekeningen in opdracht. Bijvoorbeeld voor het vakblad Frituurwereld. Of voor een bedrijf om een conflict in beeld te brengen.

Maasland