Supermarkt Jan Linders in Gennep heropend na metamorfose

VIDEOGENNEP - Onder grote publieke belangstelling is supermarkt Jan Linders aan 't Straatje in Gennep woensdagochtend om 9.00 uur heropend. De winkel is in de afgelopen elf dagen ingrijpend verbouwd. Na de metamorfose heeft de supermarkt de nieuwe uitstraling die Jan Linders in alle zaken doorvoert. 

De zaak in Gennep opende vijf jaar geleden. Burgemeester Peter de Koning verrichtte de heropening van de zaak. Direct na de opening was het een drukte van belang. 

,,Ik ben vooral blij dat mijn winkel weer open is’’, zei een klant die met haar cadeautje, een canvas Jan Linders-tas, haar winkelwagentje naar binnen rolde.

Volledig scherm
Drukte voor de Jan Linders bij de opening. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Miljoenen extra nodig om brandweer Noord-Limburg paraat te houden
    PREMIUM

    Miljoenen extra nodig om brandweer Noord-Lim­burg paraat te houden

    GENNEP - De paraatheid van de brandweer in Noord- en Midden-Limburg staat zwaar onder druk. Door een gebrek aan brandweerpersoneel kunnen sommige blusploegen niet meer uitrukken. Soms zijn brandweerposten weken achter elkaar niet bemand. Een onwenselijke situatie die de gemeenten in het verzorgingsgebied dat zich uitstrekt van Mook via Gennep tot Susteren-Echt samen moeten verbeteren. Daarvoor zijn miljoenen euro's extra nodig bovenop wat de gemeenten al betalen aan de Veiligheidsregio.

Maasland