Locatiemanager Niels van der Heijden met Jeannette Schröter (rechts) en José Lichteveld van Gehandicapten Belang Boxmeer.
Volledig scherm
Locatiemanager Niels van der Heijden met Jeannette Schröter (rechts) en José Lichteveld van Gehandicapten Belang Boxmeer. © eigen foto

’t Hoogkoor verdient certificaat rolstoeltoegankelijk

BOXMEER - Sporthal ’t Hoogkoor in Boxmeer heeft het certificaat rolstoeltoegankelijk gekregen. Het werd aan locatiemanager Niels van der Heijden uitgereikt door José Lichteveld, voorzitster van Gehandicapten Belang Boxmeer. ’t Hoogkoor is het derde bedrijf in Boxmeer die deze erkenning verdient.

 1. Verhuisgolf van Randstad naar Oosten: een zegen of een vloek?
  PREMIUM
  vul de enquete in
  60

  Verhuis­golf van Randstad naar Oosten: een zegen of een vloek?

  Meer huis en ruimte voor een lagere prijs. De trek vanuit de Randstad naar andere delen van het land blijft doorzetten: één op de vier huishoudens uit de Randstad die verhuizen, koopt een woning buiten de Randstad. En steeds meer westerlingen ‘vluchten’ met name naar Gelderse gemeenten, zo blijkt uit cijfers die makelaarsvereniging NVM deze week bekend maakte. Ze strijken vooral neer in West Betuwe, Rheden, Wageningen, Buren, Lochem en Culemborg.

Maasland