Thierry Baudet in Cuijk op campagne.
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Baudet in Cuijk op campagne. © Ed van Alem

Thierry Baudet op campagne: ‘Kunnen in Land van Cuijk toon zetten voor wat gaat gebeuren in rest Nederland’

CUIJK - Er waren twijfels, doet Forum voor Democratie nu wel of niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november? Thierry Baudet neemt de twijfel weg.

15 reacties

 • Jan Zomers

  2 jaar geleden
  Het is jammer dat ik niet in Cuijk woon... zij kunnen op 24 november reeds naar de stembus. Ik moet tot maart volgend jaar wachten om op FvD te kunnen stemmen.
 • Tom Hond

  2 jaar geleden
  Mensen zijn blijkbaar blij dat ze leven in een heilstaat.
 • tinus aardsen

  2 jaar geleden
  @ John IJkhout,Het is allemaal niks wat er in Den haag rondloopt! Zelfs het F.v.D. niet!
 • John IJkhout

  2 jaar geleden
  Dus Tinus Aardsen, jij wilt wonen in een land waar de 523000 stemmers op het F.v.D. gestemd hebben het voor het zeggen krijgen. En niet de 10 miljoen anders gestemd hebbende mensen? F.v.DEMOCRATIE. daar is dan weinig van te merken. En raadslid willen worden door handopsteken zegt meer dan genoeg. Kan het nog erger met die Kleuterklas van Thierry, alias Rosé, Baudet?
 • Nino Peters

  2 jaar geleden
  Alle beter dan D66 goeroe Kaag met haar links extreme vriendjes Klaver en Ploumen. Verkiezingen dik verliezen in maart en toch plaats nemen in een kabinet die Klaver & Ploumen ! Met hun peperdure klimaatwaanzin, EU adoratie en massa immigratie. Zelfs mensen op tijd evacueren kon ze niet op tijd, die Kaag uit Afghanistan. Altijd dezelfde linkse kuukse Nölers hieronder. Grappig, straks worden de Cuijkse lokale partijen geminimaliseerd in de grote gemeente. Eindelijk.!!
 1. Overstromingen zoals in Limburg niet te voorkomen, maar schade te beperken: ‘Niets doen is geen optie’

  Overstro­min­gen zoals in Limburg niet te voorkomen, maar schade te beperken: ‘Niets doen is geen optie’

  Je kunt overstromingen zoals in juli 2021 in Zuid-Limburg niet voorkomen, wel de schade en risico’s verkleinen. Dat kan onder meer door niet meer te bouwen in gebieden waar verhoogde kans op overstromingen bestaat, te voorkomen dat de bodem nog verder versteend wordt, een goede crisisbeheersing, en het bewustzijn van de risico’s bij inwoners te vergoten, zodat die weten wat hen te doen staan als het water komt. Dat zijn enkele van de voornaamste adviezen aan provincie en Waterschap Limburg uit een watersysteemanalyse van kennisinstituut Deltares, gepresenteerd tijdens een webinar gisteren.