Thierry Baudet in Cuijk op campagne.
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Baudet in Cuijk op campagne. © Ed van Alem

Thierry Baudet op campagne: ‘Kunnen in Land van Cuijk toon zetten voor wat gaat gebeuren in rest Nederland’

CUIJK - Er waren twijfels, doet Forum voor Democratie nu wel of niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november? Thierry Baudet neemt de twijfel weg.

15 reacties

 • J. Zomers (69)

  5 maanden geleden
  Het is jammer dat ik niet in Cuijk woon... zij kunnen op 24 november reeds naar de stembus. Ik moet tot maart volgend jaar wachten om op FvD te kunnen stemmen.
 • Tom Hond

  5 maanden geleden
  Mensen zijn blijkbaar blij dat ze leven in een heilstaat.
 • tinus aardsen

  5 maanden geleden
  @ John IJkhout,Het is allemaal niks wat er in Den haag rondloopt! Zelfs het F.v.D. niet!
 • John IJkhout

  5 maanden geleden
  Dus Tinus Aardsen, jij wilt wonen in een land waar de 523000 stemmers op het F.v.D. gestemd hebben het voor het zeggen krijgen. En niet de 10 miljoen anders gestemd hebbende mensen? F.v.DEMOCRATIE. daar is dan weinig van te merken. En raadslid willen worden door handopsteken zegt meer dan genoeg. Kan het nog erger met die Kleuterklas van Thierry, alias Rosé, Baudet?
 • Nino Peters

  5 maanden geleden
  Alle beter dan D66 goeroe Kaag met haar links extreme vriendjes Klaver en Ploumen. Verkiezingen dik verliezen in maart en toch plaats nemen in een kabinet die Klaver & Ploumen ! Met hun peperdure klimaatwaanzin, EU adoratie en massa immigratie. Zelfs mensen op tijd evacueren kon ze niet op tijd, die Kaag uit Afghanistan. Altijd dezelfde linkse kuukse Nölers hieronder. Grappig, straks worden de Cuijkse lokale partijen geminimaliseerd in de grote gemeente. Eindelijk.!!
 1. RIVM roept Brabanders op: ‘Stook beter even geen hout’

  RIVM roept Brabanders op: ‘Stook beter even geen hout’

  ANP - Inwoners van de zuidelijke helft van Nederland kunnen beter even geen hout stoken, zegt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Doordat er weinig wind staat en de onderste luchtlaag relatief dun is, blijft de rook hangen. Vooral ouderen, kinderen en mensen met luchtwegaandoeningen of hart- en vaatziekten kunnen daar last van hebben. ,,Zij krijgen meer en eerder klachten bij het inademen van rook”, aldus het RIVM.
 2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

Maasland