Volledig scherm
Miss Media komt uit Boxmeer. © Ed van Alem

Titel Miss Media voor Loïs uit Boxmeer

BOXMEER/CUIJK - Loïs Martosoedjono uit Boxmeer heeft bij de  verkiezing Miss Beauty of Noord-Brabant (een missverkiezing voor meisjes/vrouwen van 19 tot 26 jaar) de  'mediaprijs' gewonnen. Volgens de jury presenteerde ze zich van alle missen het best op social media maar ook in de interviews die ze aan kranten gaf. Ze mag daarom de titel Miss Media of Noord-Brabant dragen.  

De hoofdprijs  sleepte ze zondagavond tijdens de finale niet binnen, de losse titel wel. Ze is tevreden.  ,,De jury vond dat ik het mooi verwoordde en dat ik mezelf goed presenteerde. Van alle missen die meededen vond de jury dat ik mezelf het best neerzette in de media."

Loïs was actief op onder andere Instagram en Facebook maar haalde ook onder meer deze krant waarin ze vertelde dingen te willen doen die ze leuk vindt. Waarmee ze meteen haar deelname verklaarde: 'Een miss is iemand die van haar leven geniet en tevreden is'.

De sjerp en een kroontje zijn binnen, het leven gaat verder. ,,Ik ga gewoon weer lekker naar school." De Boxmeerse volgt de opleiding allround schoonheidsspecialiste in Venlo.  ,,Maar ik blijf actief op social media."

Hashtagronde

Volledig scherm
Emma van Gemert uit Cuijk. © Ed van Alem

Emma van Gemert uit Cuijk viel buiten de prijzen maar had de verkiezing Miss Teen of Noord-Brabant 2018 (voor meisjes tot en met 18 jaar) voor geen goud willen missen.  ,,Ik heb veel geleerd over hoe je jezelf moet presenteren. In mijn verdere leven kan ik daar wat van meenemen."

De finale zondagavond verliep naar tevredenheid. ,,De openingsdans, een voorstelronde, bikinironde en een hashtagronde, alles ging goed." Hashtagronde? ,,Ik kreeg een kaartje met #racisme en #sport en beweging en moest daar kort en krachtig een probleem noemen, mijn mening geven en een oplossing en advies."  
Het ging haar goed af. 

Vervelen hoeft ze zich niet, nu de verkiezing achter de rug is. Emma kan even bijkomen en moet zich dan op haar studie vwo storten. ,,14 mei heb ik mijn eerste examen." Slaagt ze, en dat moet lukken, dan hoopt ze na de zomervakantie naar de universiteit van Tilburg te vertrekken voor de studie 
Liberal Arts & Sciences.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland