Minister Carola Schouten was eind maart aanwezig bij de officiële opening van de nieuwe fabriek van Nutricia op Laarakker langs de A73 bij Haps.
Volledig scherm
PREMIUM
Minister Carola Schouten was eind maart aanwezig bij de officiële opening van de nieuwe fabriek van Nutricia op Laarakker langs de A73 bij Haps. © ANP

Twee grote bedrijven naar Laarakker in Haps

CUIJK/HAPS - Met bedrijventerrein Laarakker bij Haps lijkt het toch nog goed te komen. Volgend jaar vestigen zich twee grote nieuwkomers op het tot voor kort geplaagde bedrijventerrein langs de A73. Zij gaan elk zo'n negen hectare grond afnemen van de gemeente Cuijk. 

Ter vergelijk: de melkpoederfabriek van Nutricia omvat inclusief parkeerterrein 8,4 hectare. Die fabriek is afgelopen maart nog officieel geopend. Moederbedrijf Danone heeft nog een optie voor een naastgelegen lap grond van 7,6 hectare.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland