Op de Rijssenbeeklaan / Willem Boyeweg zijn paaltjes gezet tegen het verkeer. Het verkeer hoort nu eigenlijk om te rijden via de Randweg. De Willem Boyeweg is sinds juli 2017 afgesloten voor vrachtverkeer.
Volledig scherm
Op de Rijssenbeeklaan / Willem Boyeweg zijn paaltjes gezet tegen het verkeer. Het verkeer hoort nu eigenlijk om te rijden via de Randweg. De Willem Boyeweg is sinds juli 2017 afgesloten voor vrachtverkeer. © Theo Peeters

Twijfels over definitieve afsluiting Willem Boyeweg Gennep

13 reacties

 • Anonymous

  3 jaar geleden
  'Te hard rijden' is vaak ook een gevoel die niet klopt. In Helmond was een paar jaar geleden aan wijkbewoners een lasergun gegeven om te kijken hoe hard de auto's reden. Ze dachten allemaal dat het heel hard ging, maar eigenlijk viel het gigantisch mee. Kijk bv. ook niet teveel naar die km weergaves aan de lantaarnpalen. Daar klopt werkelijk niet heel veel van. 
 • kam

  3 jaar geleden
  Er wordt te hard gereden enz... als er nu eens gewoon gehandhaafd wordt en het verkeer zich aan regels houd. Zet er dan maar camera's op en deel maar boetes uit.Dan zul je ook zien dat vele bewoners van de eigen buurt veel te hard rijden! 
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Dr Nolenstraat is ook 30 en ook daar lijkt amper iemand dat te weten (of ze negeren het)
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Ben benieuwd naar de uitkomst van de tellingen...In de dr.Nolensstraat is t sinds de afsluiting duidelijk drukker geworden. Grote vrachtwagens denderen nu regelmatig door de straat. Het is nu de enige doorgaande weg, sinds jaren geleden ook al de ontsluiting van de wijk via de Stiemensweg is afgesloten.Het op de ene plek veiliger proberen te maken, ten koste van een andere plaats, getuigd m.i. niet van een goed verkeersveilig inzicht.  
 • Bart

  3 jaar geleden
  Gewoon regelmatig controleren op snelheid op de dr nolenstraat en de rijsenbeek. Het is daar 30 maar op de rijsenbeek wordt meer als 2x zo hard gereden. Ze zullen eens moeten wachten bij de versmallingen

Maasland