Het stembureau aan het Kerkplein in Beugen woensdagavond, direct na 21.00 uur. De herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk zitten erop.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stembureau aan het Kerkplein in Beugen woensdagavond, direct na 21.00 uur. De herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk zitten erop. © Theo Peeters

Uitslag verkiezingen nu definitief, Ben Litjens van Keerpunt protesteert

BOXMEER - Het CDA blijft in de definitieve uitslag de grote winnaar van de verkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk: 13 zetels. Gevolgd door Team Lokaal met 8 en Liberaal LVC met 5. Voor de vier partijen die vorige week geen enkele zetel haalden, is geen restzetel weggelegd. Al maakt Keerpunt nog wel bezwaar tegen de uitslag.

24 reacties

 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Ineens blijft het stil. Verrassend zeg.
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Ik wacht nog op bewijzen Marcel!
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Waar blijven de bewijzen Marcel?
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Ik ben zeker niet te lui om te kijken, maar je komt maar niet met bewijzen Marcel. En die zouden er in overvloed moeten zijn, want je zegt dat iedere verkiezing vol fouten zit. Kom eens met iets concreets dan. Eén geval van verkiezingsfraude met een noemenswaardig verschil in de eindtelling, dat is alles wat ik wil zien van je. Het huidige systeem is ontzettend veilig, daarom is er geen goede reden om het digitaal te gaan doen. Dat is áltijd minder veilig dan dit systeem.
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Ja lekker makkelijk “zoek maar op Google”. Kom ik bij je wappie sites uit zeker. Noem een concreet voorbeeld waar er bewezen gefraudeerd is of waar (noemenswaardige) fouten gemaakt zijn. Als het bij íedere verkiezing zo is, dan kun je talloze voorbeelden oprakelen hier en nu.