Het stembureau aan het Kerkplein in Beugen woensdagavond, direct na 21.00 uur. De herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk zitten erop.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stembureau aan het Kerkplein in Beugen woensdagavond, direct na 21.00 uur. De herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk zitten erop. © Theo Peeters

Uitslag verkiezingen nu definitief, Ben Litjens van Keerpunt protesteert

BOXMEER - Het CDA blijft in de definitieve uitslag de grote winnaar van de verkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk: 13 zetels. Gevolgd door Team Lokaal met 8 en Liberaal LVC met 5. Voor de vier partijen die vorige week geen enkele zetel haalden, is geen restzetel weggelegd. Al maakt Keerpunt nog wel bezwaar tegen de uitslag.

31 reacties

 • Willem Zuidersteen

  1 maand geleden
  Ineens blijft het stil. Verrassend zeg.
 • Willem Zuidersteen

  1 maand geleden
  Ik wacht nog op bewijzen Marcel!
 • Willem Zuidersteen

  2 maanden geleden
  Waar blijven de bewijzen Marcel?
 • Willem Zuidersteen

  2 maanden geleden
  Ik ben zeker niet te lui om te kijken, maar je komt maar niet met bewijzen Marcel. En die zouden er in overvloed moeten zijn, want je zegt dat iedere verkiezing vol fouten zit. Kom eens met iets concreets dan. Eén geval van verkiezingsfraude met een noemenswaardig verschil in de eindtelling, dat is alles wat ik wil zien van je. Het huidige systeem is ontzettend veilig, daarom is er geen goede reden om het digitaal te gaan doen. Dat is áltijd minder veilig dan dit systeem.
 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Dank voor je belediging…! Dat jij geen snappie bent weet iedereen al heel lang, dat hoef je niet iedere keer zo duidelijk te maken Willem…. Maar dat je ook te lui bent om zelf te kijken zegt meer dan genoeg…! Want als ik de voorbeelden aangeef klopt het toch niet naar jou mening! Ik geef wel heel veel om mijn medemensen, jij helemaal niets blijkt iedere keer weer!!

Maasland