De situatie na het ongeluk op de Wanroijseweg in Sint Hubert in juli 2017. Vader en zoon raakten ernstig gewond.
Volledig scherm
PREMIUM
De situatie na het ongeluk op de Wanroijseweg in Sint Hubert in juli 2017. Vader en zoon raakten ernstig gewond. © SK-Media

Vader reed volgens OM bewust met zoontje tegen boom: ‘Ik niks dan mama ook niks’

SINT HUBERT - Een oud-inwoner van Oss heeft in 2017 geprobeerd zichzelf en zijn destijds 10-jarige zoon te doden door met een auto tegen een boom te rijden. Daarom moet de nu 37-jarige man zes jaar de cel in, stelde het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag voor het gerechtshof in Den Bosch. Ook zou de man tien jaar niet meer mogen rijden.

24 reacties

 • M. Peters

  3 maanden geleden
  Na een half jaar? Wat is dat nou voor een tijd voor een trauma. Kijk naar alle metoo gevallen, die komen pas sinds na járen op de proppen, die advocaat moet toch beter weten. Bovendien ben je na zo'n ongeluk wel met andere dingen bezig soms toch? Terechte straf!
 • AEW Skora

  3 maanden geleden
  Mensen kunnen makelijk beoordelen. Was een hulp voor deze gezien? Zo lang als een drama niet gebeurt instanties zo als cjg of vt doen niets en willen niets zien. Machteloos gevoel, frustratie geen begrip dat groeit en kan gewarlijk worden!Waar zijn minderjarige kinderen is ook verantwoordelijk van gemeente. Maar ze laten families alleen en verwachten zelf conflicten te oplossen. Mensen die problemen van andere willen niet zien zijn ook verantwoordelijk.
 • Niels Klarenberg

  3 maanden geleden
  Te korte straf. Iemand die op zoveel manieren laat zien alleen om zichzelf te geven verdient geen kinderen.
 • R.F.A. Verhagen

  3 maanden geleden
  Geen enkele vechtscheiding rechtvaardigt dit walgelijke gedrag van vader. Dwaze vader is het zeker zo....kind zwaar slachtoffer. Zwaar straffen.
 • Merel Dijk

  3 maanden geleden
  Ik begrijp niet waarom sommige mensen het voor de vader opnemen. De rechter heeft hem heus niet zomaar buiten spel gezet en het feit dat meneer zijn toen 10 jarige zoontje een gebroken neus slaat, zegt mij genoeg over wat voor soort vader dit is. Dit heeft dan niks te maken wie het zieligste verhaal bij de rechter heeft opgehangen. Ook al heb je nog zo een verdriet of voel je je onrecht aangedaan, dan zou je toch nooit je kind een gebroken neus slaan als je een liefhebbende vader bent!