In veel gemeenten is het asfalt aan onderhoud toe. foto: GinoPress B.V.
Volledig scherm
In veel gemeenten is het asfalt aan onderhoud toe. foto: GinoPress B.V. © GinoPress B.V.

Veel asfaltwegen in Land van Cuijk onder de maat

BOXMEER - Het onderhoud van de asfaltwegen in de gemeenten Cuijk, Grave en Mill is onder de maat. Dat kan geconcludeerd worden uit een onderzoek van de Rekenkamercommissie Land van Cuijk. Alleen de wegen in de gemeente Boxmeer krijgen het predicaat voldoende.

10 reacties

 • F.J.H. Lelivelt

  5 jaar geleden
  moeten ze ook maar eens gaan kijken op de Hank in Wanroij!!
 • LegendaryCarlos

  5 jaar geleden
  Dat ik geen raadslid ben, maar iemand die weet hoe te googelen en toevallig opgelet heeft in school. JIJ kan dat ook, als je maar weet welke wetteksten je moet meesturen.Tip: het gaat over wegbeheer en dat de berm bij de weg hoort als deze te smal is.
 • MartenvandenOever

  5 jaar geleden
  Die Kunstwerken zijn een stokpaardje van jullie Burgemeesteres, dat gaat altijd voor, zo kijkt ze in Stevensbeek vanuit haar huis ook op Kunst recht voor haar keukenraam op het Dorps/Kermisplein.
 • MartenvandenOever

  5 jaar geleden
  Ja, ja,.............. als je Raadslid in Sint Anthonis bent zou je ook niet weten om dat op je gemeente te kunnen te verhalen, laat me niet lachen, als wij naar de gemeente gaan krijgen we NUL op het reccest, wat is je reactie hierop?
 • Pam

  5 jaar geleden
  Dat de gemeente Sint Anthonis zijn eigen " vlees" mag keuren is zeker wel te merken gezien de staat der wegen, zelfs in België zijn de slechte wegen zeker nog een klasse beter dan het kunst dorp Sint Anthonis, dus waar liggen de prioriteiten........