Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Veel coronabesmettingen in Gennep, maar de bron is niet bekend: ‘Houd u aan de regels’

GENNEP - Burgemeester Hans Teunissen van de gemeente Gennep waarschuwt inwoners voor het coronavirus en roept ze in een videoboodschap op extra voorzichtig te zijn. Dat doet hij omdat uit cijfers blijkt dat Gennep relatief gezien slecht scoort. Landelijk staat de gemeente in de top 5 wat besmettingen betreft: op nummer vier. 

11 reacties

 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Mooi Marcel
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Ze willen het nu meer regionaal gaan aanpakken. Je hebt gebieden met weinig besmettingen en zoals in Gennep is het alarmerend. Mondkapjes, 1,5 meter, lockdown zal veer Gennep niet verkeerd zijn. Bij verkoudheid en griep jezelf laten testen en 1 week in quarantaine.
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Rijkers heeft de ene uitzondering gevonden van alle 69 ziekenhuizen hier in Nederland. Als iemand hem nou nog uitlegt hoe gemiddelden werken, hoeven we hopelijk niet meer zijn gemiep aanhoren.
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Marcel, heb je ook het hele interview gezien en de verklaring gelezen zodat je weet wie daar precies liggen en waarom dat ziekenhuis de uitzondering vormt? Want dat maakt het een duidelijk verklaarbaar verhaal. Kijk nou eens verder dan je neus lang is Marcel! Het is echt niet zo moeilijk. Laat je nou eens niet leiden door dansleraren of mislukte boeren met grootheidswaanzin.
 • Leny Theunissen

  1 jaar geleden
  Hoop dat het aan de andere kant van de Maas blijft 🥴🥴🥴