Volledig scherm
Politie-onderzoek na een aanrijding op de A73. © SK Media

‘Verdachte stoffen’ in auto gevonden na nachtelijk ongeval op A73, twee arrestaties

SMAKT - De A73 tussen Venray-Noord en Nijmegen is vanochtend enige tijd afgesloten geweest wegens een politie-onderzoek na een ongeval. Bij de aanrijding, rond 03.00 uur vannacht, vielen twee gewonden. In een auto werden diverse verdachte spullen aangetroffen, waaronder jerrycans en gasflessen met slangen eraan. 

Het ongeluk gebeurde tussen Venray en Vierlingsbeek. Een politieauto werd onderweg naar een andere melding op de A73 met zeer hoge snelheid door de bij het ongeval betrokken auto ingehaald.

Door de hoge snelheid van het voertuig kwam deze in botsing met een andere auto. Deze belandde in de vangrail, maar de inzittende bleef ongedeerd. 

Gewonden naar het ziekenhuis en aangehouden

Volledig scherm
Politie-onderzoek na een aanrijding op de A73. © SK Media

Ook de veroorzaker van het ongeluk botste tegen de vangrail. De twee inzittende raakten daarbij gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. 

Een van hen is inmiddels weer uit het ziekenhuis. Beide inzittenden werden door de politie aangehouden.

De politie onderzoekt wat er in de jerrycans zat en met welk doel de spullen in de auto lagen. 

Weet jij meer over dit nieuwsitem? Help de verslaggever!

 WhatsApp ons!

Stuur een bericht op 06-13322268. Mailen kan ook, naar: online@gelderlander.nl

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland