De burgemeesters van de vijf gemeenten in het Land van Cuijk, voor het historische stadhuis van Grave, in gesprek met Jeroen van het Sinterklaasjournaal.
Volledig scherm
PREMIUM
De burgemeesters van de vijf gemeenten in het Land van Cuijk, voor het historische stadhuis van Grave, in gesprek met Jeroen van het Sinterklaasjournaal. © DG

Vijf vertrekkende burgemeesters Land van Cuijk in Sinterklaasjournaal: ‘Mama, mama, de buurman is op tv’

HILVERSUM/LAND VAN CUIJK - Ineens stonden ze daar, met z'n vijven. Voor het oude stadhuis van Grave. De burgemeesters van Mill en Sint Hubert, Grave, Sint Anthonis, Boxmeer en Cuijk maakten dinsdagavond op tv, als voorproefje, hun opwachting in het Sinterklaasjournaal. Ieder droeg een naambordje van zijn eigen gemeente.

3 reacties

 • J. Zomers

  3 weken geleden
  @Willem, was er al bang voor * hoorde zojuist van Rutte en De jonge dat de nieuwe maatregelen 3 weken gaan duren. De 5 burgemeesters zullen de verkiezingen van 24 november afblazen, het is niet verantwoord.
 • Willem van de Rijdt

  3 weken geleden
  #Zomers, op zich een aantrekkelijk idee als ik zie wie er straks allemaal op een zetel willen zitten maar laat toch maar door gaan anders duurt de ellende nog langer. We hebben toch al jaren nodig straks om orde op zaken te kunnen gaan stellen.
 • J. Zomers

  3 weken geleden
  Vrees dat deze 5 burgemeesters nog een tijdje moeten blijven. Vanwege Corona is het niet verantwoord de verkiezingen van woensdag 24 november door te laten gaan.

Maasland