De boosterprik halen in Oostrum kan zonder een afspraak. En donderdag zonder in de rij te hoeven staan. Momenteel wordt lang niet de volledige prikcapaciteit benut.
Volledig scherm
PREMIUM
De boosterprik halen in Oostrum kan zonder een afspraak. En donderdag zonder in de rij te hoeven staan. Momenteel wordt lang niet de volledige prikcapaciteit benut. © DG

Volop animo voor boosterprik zonder afspraak in Oostrum

BOXMEER - Zo’n achthonderd mensen hebben donderdag in Oostrum, bij Venray hun boostervaccin laten zetten. Sinds donderdag is daar de derde prik te halen zonder eerst een afspraak te moeten maken. En daar maakten meteen flink wat mensen gebruik van.

4 reacties

 • Marcel Rijkers

  5 maanden geleden
  Tja Joop, hoe meer hoe beter volgends de "deskundige"..., maar de deskundige die niet in de pers aan het woord mogen komen zeggen iets anders, daarom zijn er nog steeds de zgn "snappies" die nog steeds geen tijdelijk toegelaten vaccin in hun lichaam laten spuiten, en de ongemakken die de overheid aan hun oplegt voor lief nemen... Al hoe wel, ze laten zich nog steeds op een vreedzame manier horen, alleen is blijkbaar de opdracht van het kabinet dat er geweld gebruikt moet worden helaas...
 • Joop hoeyen

  5 maanden geleden
  Toch wel fijn nu ik hem zo kon halen … ik kijk al uit naar de vervolg vaccinatie .. het worden dit jaar maar 2 hoorde ik en vind dat veel te weinig eigenlijk… ik wil graag beschermd zijn en hoe meer hoe beter ….
 • Willem Zuidersteen

  5 maanden geleden
  Maandag eind van de ochtend gebeld of mijn afspraak van derde week van januari wellicht vervroegd kon worden. 's Middags al mijn prik in Cuijk mogen halen. Natuurlijk waren er wat opstartproblemen in december en die vergroten we graag uit in de media, maar het is nu echt goed geregeld. Pluim voor de GGD, dat mag ook gezegd worden!
 • Kenneth Tharmaratnam

  5 maanden geleden
  Moet je voorstellen hoe gemakkelijk het wel niet gemaakt wordt om je boosterprik of 1e vaccinatie te halen zodat je aantoonbare goede, betere bescherming tegen (zware) klachten hebt en vaak ook nog om niet besmet te raken en er dan toch nog mensen zijn die liever een of meerdere besmettingen willen oplopen, met alle risico's op zware klachten of langdurige klachten, zoals long-covid ,tot gevolg.

Maasland